Prachtig tijdschrift. Prima hulp bij vragen. Wat ik lastig vond is dat ik als redacteur niet kon zien wie de uitnodiging wel of niet had ontvangen. Ook kreeg ik veel vragen van mensen die een...Prachtig tijdschrift. Prima hulp bij vragen. Wat ik lastig vond is dat ik als redacteur niet kon zien wie de uitnodiging wel of niet had ontvangen. Ook kreeg ik veel vragen van mensen die een uitnodiging hadden gekregen maar voor wie het inloggen lastig was. Het eindresultaat was -met enige hulp- fantastisch!
Nel Appelman
Ik heb voor mijn dochter en schoonzoon een glossy gemaakt van JA, Ik wil ! Onwijs leuk geworden! De service is onwijs goed van Jilster,met dank aan Rob Fransen. Maakt niet uit hoe laat...Ik heb voor mijn dochter en schoonzoon een glossy gemaakt van JA, Ik wil ! Onwijs leuk geworden! De service is onwijs goed van Jilster,met dank aan Rob Fransen. Maakt niet uit hoe laat je belt of mailt,je krijgt heel snel een reactie terug. Wel op tijd beginnen,want het kost meer tijd dan je inschat. Daardoor kwam ik in tijdnood,maakten zelf nog een fout in de bestelling,maar Rob heeft ervoor gezorgd dat de glossy toch op tijd klaar was voor de trouwdag! Echt Super
Jolien
Dit is ondertussen ons vierde tijdschrift, dat geeft al aan hoe tevreden wij zijn over Jilster. Zowel het programma, de mogelijkheden en de klantservice zijn geweldig. Met alle vragen kun je...Dit is ondertussen ons vierde tijdschrift, dat geeft al aan hoe tevreden wij zijn over Jilster. Zowel het programma, de mogelijkheden en de klantservice zijn geweldig. Met alle vragen kun je er terechte en wordt snel geholpen. Bedankt Jilster!
Regine
Ik heb voor mijn dochter die 21 werd een glossy gemaakt! Het is ontzettend goed gelukt en ik vond het super leuk om te doen! Misschien in het begin even puzzelen maar door de online helpdesk word je...Ik heb voor mijn dochter die 21 werd een glossy gemaakt! Het is ontzettend goed gelukt en ik vond het super leuk om te doen! Misschien in het begin even puzzelen maar door de online helpdesk word je enorm geholpen. Echt een aanrader dus, mijn dochter is er super blij mee!
Rowena
Voor een 75-jarige een glossy gemaakt. Het programma werkt heel makkelijk, service bij het bellen was goed en de reacties van de de jarige en de rest van de familie onvergetelijk. ik heb al weer...Voor een 75-jarige een glossy gemaakt. Het programma werkt heel makkelijk, service bij het bellen was goed en de reacties van de de jarige en de rest van de familie onvergetelijk. ik heb al weer ideeën voor een volgende glossy.