C van Dijk

Perfect goed van vertrouwen

Johan Ong

Na goed onderzoek te doen heb ik uiteindelijk bij Joh.deHeer de Roland LX705 besteld. Ze hadden de piano keurig geleverd en volledig speelklaar gemaakt. Na een kleine twee weken was ik niet helemaal... Na goed onderzoek te doen heb ik uiteindelijk bij Joh.deHeer de Roland LX705 besteld. Ze hadden de piano keurig geleverd en volledig speelklaar gemaakt. Na een kleine twee weken was ik niet helemaal tevreden over de piano zelf. Zonder enkel probleem kon de piano voor de LX706 worden omgeruild , uiteraard voor de meerprijs. Ik heb de piano nu enkele weken in mijn bezit en het heeft precies wat ik in een digitale piano zocht. Superfijn dat de piano nog kon worden omgeruild. Dankjewel voor de goede service!! Als je op zoek bent naar een piano, dan raad ik deze winkel absoluut aan.

Na 10 jaar zonder piano, weer een gekocht. Een nieuwe. De keuze viel op een elektrische piano van Roland, de LX-708. De verkoper (en eigenaar) liet mij vooraf rustig alle digitale piano's... Na 10 jaar zonder piano, weer een gekocht. Een nieuwe. De keuze viel op een elektrische piano van Roland, de LX-708. De verkoper (en eigenaar) liet mij vooraf rustig alle digitale piano's uitproberen. Met zoveel merken digitale piano's was het even lastig kiezen, maar deze Roland vond ik het mooiste geluid hebben. Ook een voordeel zijn de vele functies en gebruiksmogelijkheden bij de piano. De piano kon dezelfde middag nog bezorgd worden.
Inmiddels speel ik weer iedere dag een tot meerdere uren en ben ik heel blij met deze aanschaf.
Nogmaals dank voor de service!

(Bewerkt)

Goed, adequaat geholpen.

Snel en doeltreffend geholpen

Barbara Maria

Ik heb een digitale piano besteld. De piano is netjes op tijd gebracht. Wat ik zelf erg kon waarderen is dat ze ook nog even de tijd namen om de piano te poetsen.

De correspondenten...

De correspondenten waren ook erg vriendelijk.

Fijne ontvangst en uitleg met helder advies waarbij er ook aandacht was voor onze portemonnee en er in eerste instantie ook naar een voordeliger variant oplossing werd gekeken. Uiteindelijk ook nog... Fijne ontvangst en uitleg met helder advies waarbij er ook aandacht was voor onze portemonnee en er in eerste instantie ook naar een voordeliger variant oplossing werd gekeken. Uiteindelijk ook nog een leuke korting en gratis hoofdtelefoon ontvangen.

Wil de Graaf

Keyboard gekocht.

Els Rebel

Een heel mooi bedrijf. Allerhartelijkst ontvangen en goed geholpen. Ruime keuze in muziekinstrumenten.

A. Terwal

Het was een prettige kennismaking bij Joh.deHeer. We zijn direct en to the point geholpen bij de aankoop van een Content occassion , dit alles onder het genot van een kopje koffie. Ook de inruil... Het was een prettige kennismaking bij Joh.deHeer. We zijn direct en to the point geholpen bij de aankoop van een Content occassion , dit alles onder het genot van een kopje koffie. Ook de inruil van onze Domus was snel geregeld. Wij zijn erg tevreden,