Bijzonder klantvriendelijke winkel. Komt afspraken na. Prettig personeel dat mee denkt met de klant.
Walter van 't Hof
Mooie piano's in het assortiment en een verzorgde aflevering van de piano!
Gulian van Nierop
Vriendelijke, prettig, professioneel.
Goed geholpen
Arendse
Prima Heel blij met de aankopen van orgel en de piano.
Harry van den Berg
Uitermate klantvriendelijke en deskundige zaak.
Prima geholpen, goede en snelle service.
Zeer net bedrijf met goede service
L. Hoekman
Een keurige ontvangst en geen opdringerige verhalen. Er werd geluisterd en ook meer laten zien waarvoor wij kwamen. Dit natuurlijk om een zorgvuldige afweging te maken wat te kopen. Levertijd!. Liep...Een keurige ontvangst en geen opdringerige verhalen. Er werd geluisterd en ook meer laten zien waarvoor wij kwamen. Dit natuurlijk om een zorgvuldige afweging te maken wat te kopen. Levertijd!. Liep niet helemaal perfect omdat men blijkbaar niet exact in kan schatten wanneer er geleverd wordt. Het werd dubbel rijden maar dat zijn dingen die nu eenmaal gebeuren.
Richard v.d Voorden
Vriendelijk verkopers alsmede snelle reacties via mail en...Nu twee keer een aankoop gedaan van een Roland piano en een Roland orgel, beide instrumenten spelen heel plezierig.
Vriendelijk verkopers alsmede snelle reacties via mail en telefonisch afhandeling, ook de bezorging verliep heel plezierig.
Het is aan te raden om bij Joh.de Heer je muziek instrument aan te schaffen.