mees luc
Zeer goed
Goede informatie en beste prijs
Snelle en correcte afhandeling
Prima prijs- kwaliteit verhouding en snelle levering, top!
Leuk en vriendelijk
Instrument gekocht
Solide bedrijf vriendelijke medewerkers. staat voor de afspraak. Top
Geweldig
Blijft een fijne winkel. Occasion bladmuziek gekocht, wat een mooie collectie, van alles wat. Zeer vriendelijk personeel.
Geweldig heel goed geholpen en kon mijn aankoop gelijk meenemen
Vriendelijk
Keurig bedrijf met vriendelijke medewerkers.
Hartelijk ontvangst, goed geholpen, ruim assortiment, snelle en correcte levering.
Joh.deHeer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Joh.deHeer heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Goede informatie en beste prijs
Snelle en correcte afhandeling
Prima prijs- kwaliteit verhouding en snelle levering, top!
Leuk en vriendelijk
Instrument gekocht
Solide bedrijf vriendelijke medewerkers. staat voor de afspraak. Top
Geweldig
Geweldig heel goed geholpen en kon mijn aankoop gelijk meenemen
Vriendelijk
Keurig bedrijf met vriendelijke medewerkers.
Joh.deHeer heeft de volgende resultaten bereikt: