Kees van Gammeren

Goede zaak, deskundige voorlichting. Wel lange levertijd, was gezegd 15 weken, het wewrden er 20

Dick Smit

Vriendelijk en snel en goed geholpen

J. Wakker

Mijn betrouwbare adres voor keyboards en alles wat er mee te maken heeft

Hans

Netjes en enthousiast geholpen bij het zoeken naar een keyboard

Chris

Supersnel verstuurd, scherp geprijsd en zorgvuldig verpakt.

Loo

(Bewerkt)

Het product paste niet goed en er was onduidelijkheid over retourneren. Door middel van telefonisch contact zijn de mogelijkheden besproken en is mijn klacht goed opgelost. Ik zou een volgende keer... Het product paste niet goed en er was onduidelijkheid over retourneren. Door middel van telefonisch contact zijn de mogelijkheden besproken en is mijn klacht goed opgelost. Ik zou een volgende keer weer bij Joh.deHeer bestellen, bedankt voor het meedenken!

Heer

Vandaag besteld en morgen geleverd in België.

JM de Moor

Ik was op zoek naar een synthesizer en ben erg tevreden met het personeel die me geholpen heeft. Erg vriendelijk en behulpzaam. Waar vind je dat nog. Het bedrijf straalt service uit en men heeft... Ik was op zoek naar een synthesizer en ben erg tevreden met het personeel die me geholpen heeft. Erg vriendelijk en behulpzaam. Waar vind je dat nog. Het bedrijf straalt service uit en men heeft kennis van zaken. Dit gaf mij de doorslag om hier te kopen ipv een andere zaak waar de prijzen misschien net wat lager zijn.
Grote collectie van orgels, piano's en gitaren, blaasinstrumenten zoals dwarsfluiten en nog meer. Zeker de moeite waard om langs te gaan.