Brian
Prettig
Mooi behang
Betrouwbaar, snel, goede kwaliteit
Wederom super service, klantvriendelijk, betrouwbaar en snel geleverd.
Erg leuk, kleurrijk en goede kwaliteit behang
zeer goed
Snelle reactie, mooi behang, snelle levering
Goede kwaliteit, snel geleverd
Heel goed, zeer tevreden met het behang!
Het behang is van erg goede kwaliteit en makkelijk te behangen. Het is erg handig dat de rollen al op maat zijn gesneden met duidelijke nummering voor de volgorde. Ook is de afbeelding erg scherp, mooier dan het fotobehang dat we voor de slaapkamer van onze andere dochter hebben gebruikt.
Top!
Goed!
Fijn geholpen en blij met het resultaat
Ik had een wat dikkere materiaal verwacht, maar het was niet verkeerd.
Johnny Wallpaper verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Johnny Wallpaper heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig
Mooi behang
Betrouwbaar, snel, goede kwaliteit
Wederom super service, klantvriendelijk, betrouwbaar en snel geleverd.
Erg leuk, kleurrijk en goede kwaliteit behang
zeer goed
Snelle reactie, mooi behang, snelle levering
Goede kwaliteit, snel geleverd
Heel goed, zeer tevreden met het behang!
Top!
Goed!
Fijn geholpen en blij met het resultaat
Ik had een wat dikkere materiaal verwacht, maar het was niet verkeerd.
Johnny Wallpaper heeft de volgende resultaten bereikt: