Een paar dagen voor de kerstvakantie heb ik een probleem gehad met mijn nieuwe PMU apparaat. Door de deskundigheid, behulpzaam en de professionele houding van Petra ben ik zeer snel geholpen. Haar belofte werd waargemaakt en ik ben met een rustgevend gevoel de kerstvakantie ingegaan. Bovendien wordt je voor elke vraag, service of probleem zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Ze verricht een voortreffelijke service.
Bedankt Petra, jij bent geweldig!
Suzana
Geweldig
Azra
De cursus begon een beetje rommelig. Ik had me opgegeven voor een avond cursus ivm fulltime baan en kinderen, maar dit werd 2 weken van te voren verplaatst naar overdag. Na veel zelf te hebben verplaatst toch gedaan, anders werd het weer 2 maanden later gepland.
Toen was er onduidelijkheid over een model regelen. Site, mail, brief geven tegenstrijdige berichten maar na een belletje (wat raar werd bevonden omdat het heel duidelijk in de brief stond) bleek het dus toch niet nodig, anfin.
Maar twee mensen (van de 8) hadden het lesmateriaal gekocht. Dat was verplicht maar achteraf is ook maar een klein gedeelte van 1 pakket gebruikt voor de hele groep. Veel attributen waren ook echt niet nodig voor deze cursus. Of het kan zo zijn dat de lesmethode van deze docent net iets anders was (of is aangepast omdat de meeste het niet hadden). Het is niet duidelijk, maar zou zeggen haal alles zelf, dan ben je iets goedkoper uit.
De cursus opzich viel een beetje tegen. We hebben een uurtje theorie gehad en toen vooral op elkaar geoefend. Bij vragen over de theorie werd een kleine uitleg gegeven maar ook vooral verwezen naar de online tekstboek. De techniek van het apparaat dat daar werd verkocht werd vooral uitgelegd. En er werd uitgegaan van de automatische start instellingen van het apparaat. Bij vragen over andere soort golflengtes en instellingen in energie/puls/frequentie in shr stack/ shr / hr mode en het verschil daarin, kon ze niet veel vertellen. Ik durf niet te zeggen dat ik hier nu echt 'gediplomeerd' voor ben. Vooral met zoveel verschillende apparaten op de markt, weet ik niet precies wat de techniek erachter doet.
Ik wil zelf nog een picosecond laser opleiding doen, maar twijfel wel of ik het hier wil volgen.
Als je van plan bent hier een apparaat te halen is het zeker handig. Denk dat ze wel heel goed zijn in advies mbt eigen apparatuur en support na aankoop.
melissa m
Mijn diploma gehaald gister schoonheidsspecialiste en het beste geholpen door lieve Afsane thankyouuu so much
Melissa M
Top!
Tessa (maar het was voornamelijk de docente)
Zondag 10 november zou ik model zitten voor minimaal 1 piercing, eigenlijk 2. Oa een daith piercing voor mn hoofdpijnklachten. Ik keek ernaar uit. Ik kreeg een foto van een toestemmingsformulier gestuurd door de cursiste, ik heb wel wat medische dingetjes, oa een hartritmestoornis die zich vooral uit in een hogere hartslag dan gemiddeld. Mij was niet duidelijk dat een 'bemerking' uitsluiting betekende. Alleen of ik op de hoogte was van de risico's, dat ben ik, heb meerdere tattoo's en piercings, de ritmestoornis is er altijd geweest.
Echter stelde de ingehuurde docente geen verdere vraag over mijn ritmestoornis, het was meteen en onverbiddelijk nee. Volgens haar zijn 'lichte vormen van hemofilie en diabetes' wel acceptabel, terwijl die in mijn ogen gevaarlijker zijn dan mijn standaard verhoogde hartslag (voor mij is 97 in rust heel normaal). De geleerde les; als ik gelogen had op het toestemmingsformulier had ik nu 2 piercings gehad, waaronder de daith die voor mijn welzijn veel verschil had kunnen maken. Hiermee kweek je dat mensen dingen gaan verzwijgen.
s.saida
Absoluut vijf sterren voor Angela en haar cursus ondernemingsvaardigheden bij jolange opleidingen!wat een fantastische ervaring!Angela is een buitengewoon docent: haar passie, geduld en enorme kennis van het vak straalden door in de les. Vanaf eerste uur voelde ik me op me gemak en enorm gesteund.haar vriendelijkheid en enthousiasme maakte de cursus niet alleen leuk maar ook zeer inspirerend.
De cursus zat vol waardevolle informatie, praktische tips en relevante links die me echt verder hebben geholpen in mijn ontwikkeling. Angela ging met volledige inzet te werk, ze staat altijd klaar om te helpen, geeft duidelijke antwoorden op vragen en had ontzettend veel geduld om alles tot in detail uit te leggen.
Dankzij haar steun en de praktische vaardigheden die ik tijdens de cursus heb opgedaan, voelde ik me veel zelfverzekerder en beter voorbereidt om de cursus met nog meer plezier te voltooien. Kortom, deze cursus was vanaf begin tot eind een leerzame inspirerende ervaring. Ik kan jolange opleidingen en Angela’s cursus ondernemingsvaardigheden aan iedereen aanraden die serieus stappen wil maken in het ondernemerschap. Saida sabri
Nina
Fijne tijd gehad bij jolange en veel geleerd! Duidelijke en opbouwende feedback gehad tijdens het tatoeëren. Een fijne start om verder te leren. Dank je wel!
Debby
Super ervaring. Leuk werd er les gegeven ook!
Jermo
Nog niet zo lang geleden heb ik de cursus tatoeëren basis afgerond. Het was een hele leuke ervaring met een fantastische groep. Debby was echt een toplerares en heeft ons super veel dingen geleerd in toch wel een korte tijd. Al met al zeker de moeite waard!
Cinthia
Tattoo basis
Sanne
Ik heb de opleiding/cursus tattoeren gevold en dan de basis. Ik ben zeer tevreden met wat ik daar heb geleerd, en de spullen die ik erbij moest kopen vind ik van goede kwaliteit, daar ben ik ontzettend blij mee. De theorie die ik heb gekregen is ook perfect ik heb de papieren nogsteeds dus als ik iets door wil nemen kan dat nog steeds. En ik vind dat Debby Maas goed haar best deed om iedereen goed te helpen, ze heeft mij iniedergeval heel goed geholpen. 🫶
Pam Pandorra Hogenboom
Tattoo cursus 'basis' heb ik echt veel aan gehad. Debbie heeft me geholpen met veel knelpunten waar ik steeds tegenaan bleef lopen voor ik de cursus deed.
Het is voor mij een goede leerschool en een super vriendelijke leeromgeving gebleken met behulpzame docenten die de tijd nemen om naar je te luisteren en nuttige tips en adviezen geven.
Debbie krijgt van mij een dikke 10 voor de manier van lesgeven en haar omgang met de studenten. Ik heb mij zeer veilig gevoeld om aan te geven waar mijn vragen/ moeilijkheden lagen en zij gaf geduldig uitleg en advies. Buiten de lestijden om en zelfs na het afronden van de cursus staat zij open voor vragen.
Een topper waar ik mee kon lezen en schrijven vanaf les 1.
Ik vond het jammer dat het zo snel voorbij was en ik ga zeker de vervolg 'professional ' doen in de nabije toekomst.
Debby
Ik ben zo blij met mijn opleiding schoonheid niveau 3. Debby is echt de beste lerares die ik ooit heb gehad. Echt een topper zij. Ik kan nu secuur te werk gaan met kristallen plaatsen
Debby Maas
Een super prettige opleiding heb ik hier gevolgd. De lessen waren prettig en duidelijk en het voelde alsof de docent mij echt wilde helpen!
Dankjewel Jolange 🫶🏼
Jolange Opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jolange Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 8.7/10
693 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 7 februari 2015
Jolange Opleidingen
Is beauty, hair of wellness jouw passie? Wil jij werken met de nieuwste trends op het gebied van schoonheid? Heb jij het in je? Of heb je de basis al onder de knie en wil je een nieuwe specialisatie leren?
Dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden meer dan 125 verschillende opleidingen op het gebied van beauty, hair en wellness en zijn hiermee de grootste binnen de Benelux.
Bedankt Petra, jij bent geweldig!
Suzana
Geweldig
Azra
melissa m
Melissa M
Top!
Tessa (maar het was voornamelijk de docente)
s.saida
Nina
Debby
Super ervaring. Leuk werd er les gegeven ook!
Jermo
Cinthia
Tattoo basis
Sanne
Pam Pandorra Hogenboom
Een topper waar ik mee kon lezen en schrijven vanaf les 1.
Debby Maas
Dankjewel Jolange 🫶🏼