Jordy van den Burg / Topsector Logistiek

Samen met Joost hebben wij vanuit de Topsector Logistiek een reeks video's ontwikkeld, waarin de samenwerking tussen verschillende bedrijven wordt uitgelicht om zo CO2 te reduceren en de logistieke efficiëntie in de keten te verhogen. Joost heeft hier een grote bijdrage aan geleverd en het resultaat mag er wezen. De samenwerking met Joost is fijn en hij schakelt snel. Ook denkt Joost heel erg mee in de manier waarop de boodschap wordt gecommuniceerd in de video. Wil je een video maken, dan is Joost je man!

Rob lagrouw

Ik had het genoegen om met Joost samen te werken aan zowel een bedrijfsfilm als een documentaire, en ik ben uiterst tevreden met het resultaat. Joost heeft een uitzonderlijk talent voor storytelling en een scherp oog voor detail, waardoor beide producties niet alleen professioneel maar ook diepgaand en boeiend zijn geworden. Voor onze bedrijfsfilm was het cruciaal dat onze kernwaarden en missie helder en aantrekkelijk werden gepresenteerd. Joost slaagde hierin met glans. Hij nam de tijd om onze visie en doelstellingen volledig te begrijpen en vertaalde dit naar een visueel prachtig en overtuigend verhaal. De feedback die we van klanten ontvangen is overweldigend positief. Daarnaast heeft Joost een indrukwekkende documentaire voor ons gemaakt. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en meeslepend te maken, is werkelijk bewonderenswaardig. De documentaire is zowel informatief als emotioneel geladen, en heeft een blijvende indruk achtergelaten op alle kijkers. Het samenwerken met Joost was een plezierige ervaring. Hij is professioneel, communicatief sterk, en altijd bereid om net dat beetje extra te doen om perfectie te bereiken. Ik kan Joost van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en gepassioneerde filmmaker. Bedankt Joost, voor het leveren van zulke prachtige en impactvolle producties!

Securitas

Joost heeft op een hele professionele manier een spannende gave vacature promotie voor ons gemaakt die word gewaardeerd door klanten en nieuwe medewerkers die we mogen verwelkomen.

Xeramon - Richard van Velthoven

Joost Pleune is de man die je moet hebben voor een perfecte video :) Komt met eigen input en haalt het maximale eruit om een perfecte video te krijgen! Komt met goede suggesties en ideeën. Hierdoor is mijn videoclip nog beter geworden. Ik heb de hoofdprijs gewonnen waar de videoclip voor was :) Ook fijn is de technische kennis die Joost bezit, om tot het beste resultaat te komen. Zoek niet verder! Voor een video moet je bij Joost zijn!

Den Hartogh Logistics

Joost is een fijne videomaker om mee te werken. Heeft een no-nonsense aanpak, denkt mee over de doelgroep en doet goede en gefundeerde suggesties. Geen dertien-in-een-dozijn video maar eigen stijl en signatuur die goed aansluit bij onze wensen.

Les deux Granges , France

De juiste manier om je boodschap/ dienst en /of product levendig , zorgvuldig en kwalitatief te presenteren ! ✔️

Ymatch

Joost Pleune heeft onze bedrijfsfilm en recruitment film naar grote tevredenheid gemaakt. Hij is bevlogen, betrokken en enthousiast 🤩

Hoogheemraadschap van Delfland

Je denkt goed mee, geeft suggesties en je pakt de regie op een draaidag. Daarbij was het eindresultaat van de laatste film heel goed gelukt. Dit jaar willen we onze beeldtaal verder doorontwikkelen om zo meer consistentie te krijgen in al onze producties. Dan kan ik je ook handvatten bieden.

Lisette Thooft

Heel goed! Ik heb al een keer of vier een kort filmpje laten maken en Joost begrijpt elke keer wat ik wil en nodig heb. Hij weet daar een heel goede film van te maken, in een fijne sfeer van samenwerking en overleg. Door zijn kundige adviezen wordt het een professioneel resultaat en ben ik er trots op om het eindresultaat op mijn site te zetten.

Roeland Jagers

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht

Carolien Dol

SterSterSterSterLege ster

Prettig

Basisschool CBS de Regenboog

De samenwerking met Joost was heel plezierig. Joost heeft goede ideeën en is erg creatief. Ook werkte hij goed samen met team en ouders van onze school, zodat de film echt over "het hart" van de school gaat.

Hogeschool Rotterdam

Super

Christian

Joost heeft voor mij een video-cv verzorgd. Denkt mee met de klant, prettig in de omgang, snelle oplevering, mooi resultaat.

Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde

Joost Pleune Story Films heef een openingsfilm gemaakt voor het tweejaarlijks congres van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) van verleden, heden en toekomst van het vak veiligheidskunde. Het is fijn samenwerken met Joost. In onze situatie zag hij snel dat bepaalde werksituaties interessante beelden opleverden die (on)veilig werken weergaven. Hoewel Joost weinig bekend was met de inhoud van het vak veiligheidskunde heeft hij zich goed ingeleefd in de materie, denkt mee en heeft gave ideeën en toekomstbeelden aangedragen die verwerkt zijn in de openingsfilm. Het mooie eindresultaat van de openingsfilm heeft er toe geleid dat Joost ook een impressiefilm heeft gemaakt van het congres.

Joost Pleune Story Films verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Joost Pleune Story Films heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 22 september 2017

Joost Pleune Story Films

Op zoek naar een film die jouw bedrijf of passie in een verhaal verfilmt? Een verhaal vanuit het perspectief van de doelgroep. Een film met niet alleen inspirerende beelden, maar waar juist met de beleving de inhoud wordt overgebracht. Klik op het logo hoe ik jouw of jullie idee kan vangen in een film.

Fransen van de Puttestraat 47

3038SE Rotterdam