Patty
- Sterke punten
- Goede info over de items
- Verbeterpunten of tips
- Geen makkelijke site, moeilijk vindbaar
- Product of service:
- Hoodie
Geweldige kwaliteit en service!
Super tevreden, wederom met de bestelde kleding en ook weer met de service/after sales. Heb hier vaker besteld, als iets niet goed was, heel snel en goed opgelost. Makkelijk en snel contact, ook via whats-app. Top bedrijf. Prijs en kwaliteit is goed en ga hier zeker vaker bestellen.
Goede kleren en kwalitatief perfect
Zeer goed
Super service het bestelde item was helaas niet meer op voorraad. Wel gelijk reactie en tevens mogelijkheid om te annuleren of andere optie te bestellen. Dit verliep heel netjes en snel.
Heel erg tevreden ,kwaliteit is super
Mijn zoon van 14 is helemaal gek van jorcustom,super toffe kleding
Super snelle service. Goede kwaliteit kleding
top, snelle levering
Top kwaliteit snelle levering
Vast en zeker voor herhaling vatbaar!
Mooie en kwalitatief goede kleding. Super blij mee. Er hangen al verschillende stukken in de kledingkasten van de kinderen. Fijne overzichtelijke site en snelle levering.
Jorcustom is echt een aanrader! Leuke en unieke producten van topkwaliteit, en de levering is supersnel. Mocht je een keer vragen hebben, dan staat de klantenservice altijd vriendelijk en professioneel voor je klaar. Hier bestel ik met plezier!
Hele goeie klantenservice👍🏼
top, al jaren tevreden over JorCostum
JorCustom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JorCustom heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede kleren en kwalitatief perfect
Zeer goed
Heel erg tevreden ,kwaliteit is super
Mijn zoon van 14 is helemaal gek van jorcustom,super toffe kleding
Super snelle service. Goede kwaliteit kleding
top, snelle levering
Top kwaliteit snelle levering
Vast en zeker voor herhaling vatbaar!
Hele goeie klantenservice👍🏼
top, al jaren tevreden over JorCostum