Offerte
Bereikbaarheid & communicatie
Afwerking
Monteurs; netheid & omgangsvormen
Montage; servicebereidheid & vakkundigheid van onze monteurs
Advies; deskundigheid, omgangsvormen & nakomen afspraken adviseur
Factuur
Nazorg
Parkeergelegenheid
Showroom; algemene indruk van onze showroom

van 't Noordende

Inhoud offerte wijkt af van uitvoering. Kennis en kunde van adviseur inzake uitvoering chaotisch en onvoldoende. Vakkundigde monteurs hebben de uitvoering afwijkend van de offerte uitgevoerd.... Inhoud offerte wijkt af van uitvoering. Kennis en kunde van adviseur inzake uitvoering chaotisch en onvoldoende. Vakkundigde monteurs hebben de uitvoering afwijkend van de offerte uitgevoerd. Opdrachtgever moest in overleg om factuur naar beneden bij te stellen. Adviseur wat ons betreft niet terzake kundig tav de uitvoering van de opdracht.

Kennis en kunde van adviseur toetsen voordat deze offertes gaat opstellen. Denk aan voorkomen van discussie tussen adviseur, klant en monteurs.

Kwaliteit uitvoering. Monteurs hebben de vakbekwaamheid. Durven uitvoering afwijkend tbv kwaliteit te doen.

E.Blokhoff

Heel goed

Niks te klagen allemaal perfect

Niet kletsen altijd bezig en gezellig

Kloosterman

Opdracht werd prima en vakkundig uitgevoerd en het resultaat was volledig naar onze zin

Mailadres stond verkeerd in het systeem waardoor communicatie enige malen fout ging

Prima vakmensen die in verbazend korte tijd vakwerk leveren

Behoorlijk prijzig

Schouten

De mannen die het werk kwamen verrichten ben ik heel tevreden over. Ook de kozijnen zijn erg mooi en goede kwaliteit. Over de service en planning ben ik niet te spreken. Er ging een hoop mis, bij... De mannen die het werk kwamen verrichten ben ik heel tevreden over. Ook de kozijnen zijn erg mooi en goede kwaliteit. Over de service en planning ben ik niet te spreken. Er ging een hoop mis, bij een afspraak heel de ochtend thuis gebleven en niemand die kwam.

Betere planning. Geen telefoon gesprekken voeren met personeel waar ik als klant bij ben. (Ging er pittig aan toe) afspraken nakomen. Als er beloofd wordt, dat het af komt, het ook afmaken.

Vakmannen. Vooral over Dennis Akkerman zijn wij erg tevreden. Denkt in oplossingen, wil zijn werk netjes afmaken en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.

Overige opmerkingen

De enige reden waarom wij terug zouden komen is omdat we dan in hetzelfde kunststof blijven.

Jeroen rauwerda

C.Ruiter

Een hele goede ervaring, maar met wat verbeterpunten

Proberen om geen dagen tussen de werkzaamheden te laten.
We hadden de bescherming al van de trappen en overloop gehaald

De monteurs waren beleefd, deskundig, snel

Overige opmerkingen

De afwerking was minder zorgvuldig, er is naast de lijn in het dak gezaagd (30 cm ernaast) de draagbalk is in de lengte richting waterpas, maar in de breedte niet, daardoor zal ik de vensterbank... De afwerking was minder zorgvuldig, er is naast de lijn in het dak gezaagd (30 cm ernaast) de draagbalk is in de lengte richting waterpas, maar in de breedte niet, daardoor zal ik de vensterbank moeten uitvullen. Er is snel gewerkt daardoor wat minder zorgvuldig.

Danny Kleinja

Goede service, nette afwerking

Misschien iets meer comunicatie

Weten waar ze mee bezig zijn

Overige opmerkingen

Dakkapel is top. Somigen dingen duren langer maar dat komt door levertijd/drukte.
Zijn top geholpen en blij met de dakkapel

Ernest en Elke Cabenda.

Wij zijn zeer tevreden vanaf het adviesgesprek met Nico tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden door Sebastiaan en Simon.

Geen.

Deskundigheid, afspraken nakomen en het uitvoeren van de werkzaamheden.

Overige opmerkingen

Snelle reactie van zowel onze adviseur en aanspreekpunt Nico als van de medewerkers van de administratie en planning.

Alex van Oord

Top ervaring van begin tot eind!

Wellicht een tussentijdse update gedurende de lange wachtperiode tot ingepland.

laten netjes achter, goede nazorg, denken met je mee

Overige opmerkingen

Super tevreden, zou iedereen aanbevelen

De Ruiter