Deskundigheid adviseur
De toegevoegde waarde voor mij persoonlijk
Brochure/website
Nakomen van afspraken
Persoonlijke aandacht van / ‘klik’ met adviseur
9.6/10

Janet

Kortdurend coschingstraject

Persoonlijk, vlotte administratie, afspraak = afspraak

Pimpen van het pand, kan ook met 2e hands opknappers

Reactie JP Werkrevisie:

Dag Janet, dank voor je mooie review. En dat pimpen van het pand komt helemaal goed, ik laat je weten als het klaar is. ;-)

Hanzehogeschool Groningen WM

Een re integratie traject is vooral aan regels gebonden en niet of minder gericht op herstel, zelfs in tegendeel.

presentatie van de inhoud

Verbeterpunten of tips?

waaruit bijkt de coachende, mensgerichte en activerende aanpak???

Nannette Weijer vanuit de RDW

Perfect

Via mijn werkgever ben ik aangemeld en heb derhalve niet de website bekeken. Ik heb gewoon een super kennismakingsgesprek gehad met Nettie Tonies! Top vakvrouw en tevens fijn mens.

Verbeterpunten of tips?

Voor Nettie niet hoor. Die voldoet meer dan! Ik zou wel deze vragen anders formuleren:). Beginnen met hoe, waarom met welke reden??

Reactie JP Werkrevisie:

Dank voor de mooie review!

Meijer / UWV

Uitstekend

Persoonlijk

Verbeterpunten of tips?

Een goede uitleg wie doet wat.

Hanze

Goed, een prettig contact, laagdrempelig.

zie hierboven.

Verbeterpunten of tips?

Uiteindelijk is het vaak een afvinklijstje. Dat blijft jammer. Het zou mooi zijn als er meer 'zorg op maat' geleverd kan worden.

Zorggroep Drenthe

Goed Persoonlijke begeleiding. Wordt met je meegedacht.

De persoonlijke aandacht en eerlijkheid

?

Cindy Mulder-Vrieling

Zeer goed 1

Duidelijkheid en vertouwen

Verbeterpunten of tips?

Is goed zoals het is top bedrijf👍

Gemeente Steenwijkerland

2e spoor begeleiding bij arbeidsongeschiktheid door ziekte.

Duidelijke en nette communicatie.

Geen tips.

Hanzehogeschool

Zeer goed

uitstekende begeleiding

alles was naar wens

Christel

Ik heb een ontzettend fijne ervaring met JP WerkRevisie. Het contact verloopt soepel. Miranda was erg rustig en betrokken bij mijn proces. Ze heeft me erg geholpen door het laten doen van... Ik heb een ontzettend fijne ervaring met JP WerkRevisie. Het contact verloopt soepel. Miranda was erg rustig en betrokken bij mijn proces. Ze heeft me erg geholpen door het laten doen van oefeningen, door me te laten nadenken. Ik heb de persoonlijke aanpak als erg fijn ervaren. Titia heeft me erg fijn geholpen met mijn CV in orde maken, met voorbereiden van sollicitatie gesprekken en tips daarvoor. Ook toen ik weer aan het werk was kreeg ik betrokken mailtjes met de vraag hoe het ging en of ze nog iets voor me konden betekenen. Ik voelde me gesteund. Ik kijk erg fijn terug op de begeleiding van Miranda en Titia. Ontzettend fijne en betrokken professionals, die ook de realiteit niet uit het oog verliezen en helpen met stappen zetten in mijn persoonlijke proces.

Persoonlijke aandacht
Betrokken professionals