VNOG
- Sterke punten
- Miranda Kroes is erg toegankelijk en eerlijk. Staat altijd voor je klaar
- Verbeterpunten of tips?
- Geen
Alleen als "tussenpersoon/achterwacht" voor Miranda Kroes
Het loopbaan traject was een fijne ervaring. Het contact met de coach en het bureau was zeer prettig en goed.
Leerzaam, deskundig, flexibel
Goed. geduldig en goed luisterend oor. Pro actieve aanpak gericht op zelfreflectie en groei. Prima begeleiding in dit proces.
Goede ervaring met JP WerkRevisie.
Positief, geleid tot inzicht
Kortdurend coschingstraject
een re integratie traject is vooral aan regels gebonden en niet of minder gericht op herstel, zelfs in tegendeel.
Perfect
Uitstekend
Goed, een prettig contact, laagdrempelig.
Goed Persoonlijke begeleiding. Wordt met je meegedacht.
Zeer goed 1
2e spoor begeleiding bij arbeidsongeschiktheid door ziekte.
zeer goed
JP Werkrevisie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JP Werkrevisie heeft de volgende resultaten bereikt:
JP Werkrevisie
Dokter Klinkertweg 4a
8025 BS Zwolle
Leerzaam, deskundig, flexibel
Goede ervaring met JP WerkRevisie.
Positief, geleid tot inzicht
Kortdurend coschingstraject
Perfect
Uitstekend
Goed, een prettig contact, laagdrempelig.
Goed Persoonlijke begeleiding. Wordt met je meegedacht.
Zeer goed 1
2e spoor begeleiding bij arbeidsongeschiktheid door ziekte.
zeer goed
JP Werkrevisie heeft de volgende resultaten bereikt: