Write a review

83% of the customers recommend this company.

Kristi Somers

De website werkte prima, totdat ik 13,60 moest betalen om te kunnen chatten met een schoonmaakster om contact te maken. Ik stuurde een bericht en daarna alleen maar server fouten. Contactformulier... De website werkte prima, totdat ik 13,60 moest betalen om te kunnen chatten met een schoonmaakster om contact te maken. Ik stuurde een bericht en daarna alleen maar server fouten. Contactformulier ingevuld om bij JP aan te geven dat de website niet werkt, maar dat wordt niet verstuurd door een serverfout. Ik wil graag zo spoedig mogelijk een oplossing want ik ben met spoed op zoek naar een schoonmaakster. Kan dit niet verholpen worden, dan wil ik mijn bijdrage van 13,60 teruggestort hebben want ik voel me bedonderd. Kristi Somers

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?

Serverproblemen met spoed oplossen. Zo niet, geld terugstorten.

Reply Juan Pescador:

Hoi Kristi er zat inderdaad een foutje in de website. Deze is opgelost en je kan de website gebruiken! Succes Juan Pescador

David

Geld betaald, kan door constante server fouten nergens bij en kan geen contact leggen. Geen zicht op wanneer het wél gaat werken.

Strengths - Pluspunten

Tot nu toe alleen maar minpunten.

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?

Zorg dat de app naar behoren werkt voor je geld incasseert voor een service!

Bert

The Nederlandse website werkster.nl genereert constant fouten ("onverwachte server fout"), waardoor het niet mogelijk is om chatgesprekken te starten. 6 schoonmaaksters benaderd, in 1.5 week geen... The Nederlandse website werkster.nl genereert constant fouten ("onverwachte server fout"), waardoor het niet mogelijk is om chatgesprekken te starten. 6 schoonmaaksters benaderd, in 1.5 week geen enkele reactie. Daar betaal je dan 15,50 voor. Geen reactie op helpdesk verzoeken.

Strengths - Pluspunten

Doet niet wat het belooft

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?

Technische fouten website verhelpen, de klant in contact brengen met schoonmaaksters, reageren op helpdesk verzoeken.

Reply Juan Pescador:

Beste Bert, We zijn het helemaal met jou eens. De website moet wel goed werken en dat doet deze nu niet in verband met een probleem met onze software. Om die reden hebben we vandaag alle gebruikers... Beste Bert, We zijn het helemaal met jou eens. De website moet wel goed werken en dat doet deze nu niet in verband met een probleem met onze software. Om die reden hebben we vandaag alle gebruikers terugbetaald en werken we hard aan een oplossing. Al deze gebruikers hebben van ons gratis toegang gekregen voor als de sites wel weer goed werken. Vriendelijke groet, Team Juan Pescador

Elena

Bad experience

No

Server doesn't work

Reply Juan Pescador:

Beste Elena, We zijn het helemaal met jou eens. De website moet wel goed werken en dat doet deze nu niet in verband met een probleem met onze software. Om die reden hebben we vandaag alle gebruikers... Beste Elena, We zijn het helemaal met jou eens. De website moet wel goed werken en dat doet deze nu niet in verband met een probleem met onze software. Om die reden hebben we vandaag alle gebruikers terugbetaald en werken we hard aan een oplossing. Al deze gebruikers hebben van ons gratis toegang gekregen voor als de sites wel weer goed werken. Vriendelijke groet, Team Juan Pescador

Private

Ik heb jaren bij de thuiszorg den haag gewerkt

Strengths - Pluspunten

Van huis uit streng en netjes opgevoed. Ik doe alle huishouden al sinds kind

Misschien later

Esther

Makkelijk om een account aan te maken.

Strengths - Pluspunten

Eenvoudige en duidelijke site.

Schoonmaakbedrijf cbt

Ik heb goeie ervaringen met deze service diensten

Snel klanten

N.V.T

Jannie

Veel berichten van klanten ontvangen

Gemakkelijk en gratis

Wjw

Zit nu al een twee weken te wachten op contact
Ze zijn niet te bellen

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?

Neem een telefoon nummer of beantwoord je mail

Hoi Wjw,
Hoi Wjw,
Jouw mail hebben we niet terug kunnen vinden. We mailen je zo nog een keer. Maar je hebt gelijk de website is een gratis en niet bemand prikbord voor advertenties. Er word dus geen service op geboden. Wel hebben we over een maand een heel nieuwe website die een stuk beter zal gaan werken.

Huishoudelijke hulp

Site is onoverzichtelijk en kan er vanaf mijn telefoon nooit op, blijft hangen op het laden van het scherm.
Mijn berichten komen niet allemaal via de mail binnen, waardoor ik er laatst achter kwam dat ik behoorlijk wat oproepen heb misgelopen.

Het bestaat.

Improvements or suggestions - heb je suggesties voor ons?

Alle berichten via mail laten doorkomen ipv enkelen, andere afzender in mails dan Juan Pescedor (hierdoor dacht ik eerst dat het spam was). Mobiele versie verbeteren zodat die ook gebruikt kan... Alle berichten via mail laten doorkomen ipv enkelen, andere afzender in mails dan Juan Pescedor (hierdoor dacht ik eerst dat het spam was). Mobiele versie verbeteren zodat die ook gebruikt kan worden.

Beste,
Vriendelijk bedankt voor jouw feedback! We gaan er direct mee aan de slag.
Beste,
Vriendelijk bedankt voor jouw feedback! We gaan er direct mee aan de slag.
Vervelend dat je de website als onoverzichtelijk hebt ervaren. Ik ben erg benieuwd naar jouw mening hierover. Ik zal even persoonlijk contact met je opnemen via de mail, mocht je daar interesse in hebben.
Vriendelijke groet,
Team van Juan Pescador