100% of the customers recommend this company.

Mariska Bolding-Weerman

Ik ben super geholpen door Roelant, hij werkte snel en doortastend, de communicatie verliep prettig, en daarnaast was hij altijd goed bereikbaar; zonder zijn hulp had ik het niet gered!

Alfons

Zeer tevreden, super dienstverlening, goede en snelle communicatie en direct resultaat.

Anonymously

Tevreden maar ook een gemengd gevoel

Reply Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht (EN):

Dag anoniem,
Hartelijk dank voor je feedback en fijn je nog even hierover gesproken te hebben aan de telefoon.
Dag anoniem,
Wij begrijpen dat het vervelend voor je was om in het begin drie verschillende personen te spreken bij ons. Dat is ook niet onze normale gang van zaken. Op dat moment was het helaas onvermijdelijk in verband met tijdelijke onderbezetting op ons kantoor.
Het spijt ons zeer dat je een miscommunicatie hebt ervaren, juist omdat heldere communicatie een speerpunt is in onze werkwijze. Intern hebben wij dit inmiddels al doorgesproken om herhaling in de toekomst te voorkomen.
Uiteindelijk hebben we toch een mooi eindresultaat voor je behaald en het doet ons goed te horen dat je een volgende keer graag bij ons terugkomt. Uiteraard staan wij dan weer voor je klaar om te proberen het maximale eruit te halen voor je. En natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken op ons kantoor.

Nogmaals bedankt voor je feedback en wij wensen je veel succes in de rest van je loopbaan.
Team Juridisch Centrum

Anonymously

(Bewerkt)

Deskundig en vertrouwd binnen een korte tijd!

J.O. Murk

Geheel ontzorgt

Michella

Snelle en duidelijke hulp.

Ruth Roman

Vakkundige en ervaren mensen die je bijstaan in minder aangename situaties en daarbij het beste voor je eruit weten te halen.

AleXandra B.

Deskundig, persoonlijk en vlot geholpen met een juist prijskaartje.

Richard

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Betrouwbaar, snel en veel ervaring. Zowel Ronald als Joris zijn ervaren juristen en zetten de boel op scherp.

Samantha

Snel en goed geholpen.