100% of the customers recommend this company.

Judith Wienbelt / De Hypotheker Steenwijk

Hulp bij ontslag.

RS.Theunissen

Een leuk bedrijf met kennis van zaken

Anonymously

Tevreden klant

Rishi Chaudharie

De persoon díe mijn dossier overgenomen had en verder ging behandelen.. daar was ik niet erg tevreden over.

Reply Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht (EN):

Het Juridisch Centrum benadert cliënten die aangeven niet tevreden te zijn over onze dienstverlening altijd direct. Wij hebben u helaas tot op heden niet kunnen bereiken. De reden voor uw opmerking... Het Juridisch Centrum benadert cliënten die aangeven niet tevreden te zijn over onze dienstverlening altijd direct. Wij hebben u helaas tot op heden niet kunnen bereiken. De reden voor uw opmerking is ons dan ook niet duidelijk.
Het Juridisch Centrum

ING

Juridisch Centrum

Christiaan Stunnenberg

Ervaring op hwt gebied van ontslag

D de Wit

Op zich goede ervaring en goede communicatie alleen de afwikkeling vond ik minder daar ik geen neutraal getuigschrift heb ontvangen van mijn werkgever, hierover heb ik Ronald gecontacteerd maar ik... Op zich goede ervaring en goede communicatie alleen de afwikkeling vond ik minder daar ik geen neutraal getuigschrift heb ontvangen van mijn werkgever, hierover heb ik Ronald gecontacteerd maar ik heb geen trek in nog een zaak dus misschien in het vervolg iets om op te letten cq te regelen en door te sturen naar de werknemer ?

Manon Crain

Manon Crain

Schous

Juridische ondersteuning bij ontslag na ziekte

Mevrouw P.C. Tel

Arbeidsconflict GGZ Gezondheisdzorg