Elijah Koevoets

Goed geholpen!

Uw beoordeling

Ik ben erg goed geholpen door Ronald Smits, hij brengt alles netjes over, zorgt voor ervoor dat alles goed geregeld en in orde is!
Als mij nog iets zou overkomen waardoor ik iemand zou moeten...
Als mij nog iets zou overkomen waardoor ik iemand zou moeten inschakelen zou ik zeker weer Ronald Smits inschakelen

Charlotte Netten

Joris heeft mij zeer goed geholpen.

I Savelkouls

Snelle en professionele afhandeling

Uw beoordeling

Jurdisch Centrum helpt je snel en goed. Korte lijnen, alles gebeurd in goed overleg en belangrijkste natuurlijk het gewenste resultaat.

A.otten

Geweldig..attent en correcte bijgestaan door Joris van vliet.

Uw beoordeling

Iedereen verklaarde mij voor gek dat ik zomaar via internet een bureau had uitgezocht!! En nog wel helemaal in amsterdam!! Nou....geen moment spijt gehad!
Super geholpen!!! Een top bedrijf.

V.

Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb gekregen.

Uw beoordeling

Op het moment dat je in een dergelijke situatie terecht komt, is het prettig iemand te hebben die kennis van zaken heeft. Vanaf het moment dat ik contact met Rosanne en Ronald had, gaf me dit een... Op het moment dat je in een dergelijke situatie terecht komt, is het prettig iemand te hebben die kennis van zaken heeft. Vanaf het moment dat ik contact met Rosanne en Ronald had, gaf me dit een gevoel van rust. Zij hebben beide veel kennis van zaken en dit blijkt ook uit de manier hoe zij dit hebben aangepakt. Ik ben erg tevreden op de manier waarop zij dit hebben afgehandeld.

Petra Greuter

Geweldig bijgestaan

Uw beoordeling

Dank zij de hulp van het juridisch centrum ben ik mijzelf niet kwijtgeraakt in de ontslag procedure. Ik kan het je zeker aanbevelen. Mocht je hulp nodig hebben omdat je werkgever van je af wil... Dank zij de hulp van het juridisch centrum ben ik mijzelf niet kwijtgeraakt in de ontslag procedure. Ik kan het je zeker aanbevelen. Mocht je hulp nodig hebben omdat je werkgever van je af wil schroom niet en neem contact met ze op. Ze zijn er om je te helpen.

Theo van Bergenhenegouwen

Uitstekende dienstverlening door professionele mensen die weten waar ze over praten.

Uw beoordeling

Ik ben zeer goed geholpen door Ronald Smits, een zeer ervaren no nonsens advocaat met veel verstand van zaken.

M. van Amerongen

Helder en doeltreffend in hun aanpak.

Uw beoordeling

Nadat bleek dat de hulp van een advocaat verstandig was besloot ik er drie te benaderen. De eerste die ik benaderde uit mijn regio maakte niet bepaald een energieke indruk. De tweede, een groot en... Nadat bleek dat de hulp van een advocaat verstandig was besloot ik er drie te benaderen. De eerste die ik benaderde uit mijn regio maakte niet bepaald een energieke indruk. De tweede, een groot en zeer gerenommeerd bureau, was niet bereikbaar. Ook nog even gebeld met Flexx van Das maar het concept / tariefstelling stond mij niet helemaal aan. Uiteindelijk terecht gekomen bij Juridisch Centrum. Na de casus telefonisch te hebben voorgelegd was het het enthousiasme en getoonde lef wat de doorslag gaf om voor hun te kiezen. Pas later bleek dat er slechts sprake was van een betaalbare éénmalige bijdrage. Ik was blij verrast. Hoewel mijn casus vrij eenvoudig was is de onderhandeling snel, adequaat en naar volle tevredenheid verlopen. De communicatie was helder en feilloos wat snel een gewenst resultaat opleverde.

À.Witte

Ik ben fantastisch geholpen.
Mijn rechtsbijstand verzekering had ik niets aan, blij dat ik het Juridisch centrum ingeschakeld heb.

Ik kan je het Juridisch Centrum aanbevelen

jac van vliet

In een woord helemaal goed

Uw beoordeling

De bijstand door het Juridisch centrum is vanuit mijn beleven zeer ontspannen en zij geven rust in een zeer netelige zaak.
Hoed af voor de mensen van het Centrum.