Helemaal geweldig, vanaf het eerste moment voelde dat ik in goede handen was!

Uw beoordeling

Toen ik aanvankelijk contact opnam werd ik gelijk uitzonderlijk goed geholpen door Rosanne Bootsman, zij was vriendelijk, begripvol, duidelijk, en behulpzaam. Hierdoor voelde ik mij direct... Toen ik aanvankelijk contact opnam werd ik gelijk uitzonderlijk goed geholpen door Rosanne Bootsman, zij was vriendelijk, begripvol, duidelijk, en behulpzaam. Hierdoor voelde ik mij direct gerustgesteld en in goede handen.
Mijn behandelend jurist was Joris van Vliet en ook bij hem ervaarde ik vanaf het begin dezelfde prettige professionaliteit: Joris is scherp en bekwaam, vlot en betrouwbaar met reacties, duidelijk en vriendelijk in communicatie. Hij zorgde voor een goede financiële ontslag compensatie. Ik ben echt enorm blij dat ik na mijn ontslag direct contact heb gezicht met het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht. Ontslagen worden is al stressvol genoeg, het is een enorme opluchting om de zaken op een zo gunstig mogelijke manier af te sluiten door bekwame ervaren professionals.

Menno

Uitstekend geholpen

Uw beoordeling

Daar zit je dan ineens in een "arbeidsconflict".
Daar zit je dan ineens in een "arbeidsconflict".
Het eerste contact was met Rosanne, ze heeft me vanaf de eerste minuut good geholpen en geadviseerd. Toen het traject verder ging werd de zaak overgegeven aan Joris van Vliet. Hij heeft me gedurende de zaak erg goed begeleid in het nemen van de juiste beslissingen. Ondanks dat alles telefonisch en via de email ging heb ik dit als persoonlijk en prettig ervaren. De terugkoppelingen waren vlot.
Al met al een prima Centrum om je juridisch te laten ondersteunen.
Nogmaals dank!!

Marco Meijer

Fantastisch geholpen, en goed bijgestaan.

Hoi Ronald
Bij deze wil ik jou ontzettend bedanken voor het bijstaan van de goede adviezen die jij mij hebt gegeven,

Vriendelijke groet
Marco Meijer

D. Roelofsma

Goede gedegen ondersteuning, rekeninghoudend met mijn persoonlijke wensen, maar wel adviserend wat wel/niet haalbaar is.

Uw beoordeling

Ik kan je het Juridisch Centrum warm aanbevelen. Rosanne Bootsman en vervolgens Joris van Vliet hebben mij uitstekend geholpen. Rosanne eerst in het voortraject en Joris in de definitieve procedure.... Ik kan je het Juridisch Centrum warm aanbevelen. Rosanne Bootsman en vervolgens Joris van Vliet hebben mij uitstekend geholpen. Rosanne eerst in het voortraject en Joris in de definitieve procedure. Joris heeft hierbij echt het uiterste gedaan om de pijngrens van mijn werkgever op te zoeken. Beide hebben echt prima werk geleverd.

Jan Willem van der Velde

Uitermate efficiënt en doelgericht met daarbij goede ondersteuning en advies!

Uw beoordeling

Ik heb het contact met het Juridisch Centrum als zeer prettig ervaren. Het interesse naar mij als persoon en hoe het gaat in een toch vervelende situatie is zeer professioneel en menselijk. De... Ik heb het contact met het Juridisch Centrum als zeer prettig ervaren. Het interesse naar mij als persoon en hoe het gaat in een toch vervelende situatie is zeer professioneel en menselijk. De ondersteuning en het advies is uitstekend en naar volste tevredenheid.
Dank Juridisch Centrum en met name Joris van Vliet. Ik hoop niet tot ziens, maar mocht het wel nodig zijn dan is het Juridisch Centrum de eerste die ik contact.

Van Eijk

Fijne samenwerking ervaren met directe en concrete handelingen en afspraken.

Uw beoordeling

Juridisch centrum heeft mij bijgestaan in een geschil met werkgever na ontslag. Bij informatie inwinnen al direct een prettig gevoel van samenwerking mogen ervaren. Medewerkers pakken gelijk door... Juridisch centrum heeft mij bijgestaan in een geschil met werkgever na ontslag. Bij informatie inwinnen al direct een prettig gevoel van samenwerking mogen ervaren. Medewerkers pakken gelijk door en dragen zorg voor alles wat erbij komt kijken. Kijken vooruit en zijn duidelijk naar mij toe wat ik zou kunnen verwachten bij de volgende te nemen stappen. Goed in overleg met mij alles samen gedaan en bij vragen altijd snel en duidelijk antwoorden gekregen. Korte lijnen was zeer prettig.
Uiteindelijk gaan procederen en de zaak gewonnen. We zijn er met een goede schikking na aanraden van de rechter uitgekomen met de wederpartij. Ook na afronding kon ik nog terrecht bij jurist voor vragen en hulp. Heel erg fijn.

Patrick

Zeer prettige samenwerking.

Uw beoordeling

Ik ben zeer tevreden over het Juridisch Centrum. Vanaf het eerste contact heb ik een fijn en vooral veilig gevoel gehad. De heer Smits had duidelijk verstand van zaken en was helder en transparant... Ik ben zeer tevreden over het Juridisch Centrum. Vanaf het eerste contact heb ik een fijn en vooral veilig gevoel gehad. De heer Smits had duidelijk verstand van zaken en was helder en transparant in zijn communicatie. Heel fijn dat hij met mij meedacht op een moment in mijn leven dat ik dat zelf niet goed kon.

Rober Bijwaard

Ik heb het samenwerken met de jurist als erg prettig, adequaat en zeer duidelijk ervaren, het gezamenlijk streven naar en goede oplossing voor beide partijen heeft continu de hoofdzaak gehad waarbij... Ik heb het samenwerken met de jurist als erg prettig, adequaat en zeer duidelijk ervaren, het gezamenlijk streven naar en goede oplossing voor beide partijen heeft continu de hoofdzaak gehad waarbij belangen van mij zeker niet uit het oog verloren raakte, ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Uw beoordeling

Als je een goede jurist zoekt moet je bij deze zijn, adequaat, duidelijk, rechtstreeks, snel van handelen, verstand van zaken en het beste voor met haar cliënt. Draait nergens omheen en benoemd de... Als je een goede jurist zoekt moet je bij deze zijn, adequaat, duidelijk, rechtstreeks, snel van handelen, verstand van zaken en het beste voor met haar cliënt. Draait nergens omheen en benoemd de zaken zoals ze ervoor staan.

Kries Ramdhari

Beste Noordenbos,

na mijn aanvraag ontslag heb ik u benaderd en ik vindt dat u mijn zaak heel goed hebt behandelt.

Uw beoordeling

ik vindt dat u alles gedaan hebt over mijn rechten en plichten

Mirjam

Ik ben op een prettige manier geholpen door het Juridisch Centrum.

Uw beoordeling

Al bij het eerste contact met het Juridisch Centrum had ik een goed gevoel over hen. Het eerste contact was met Lisa, zij noteerde direct mijn verhaal. Daarna nam Rosanne het contact over. Zij vroeg... Al bij het eerste contact met het Juridisch Centrum had ik een goed gevoel over hen. Het eerste contact was met Lisa, zij noteerde direct mijn verhaal. Daarna nam Rosanne het contact over. Zij vroeg mij direct om een aantal documenten naar haar te mailen wat mij het gevoel gaf dat ik te maken had met een doortastend persoon. Voordat ik echt met hen ben gaan samen werken heeft Rosanne me meerdere keren heel goed en vrijblijvend advies gegeven. De laatste weken van het proces heeft Ronald Smith het overgenomen. Hij is degene geweest die voor mij de onderhandelingen met de werkgever heeft gevoerd. Wat ik heel fijn vond is dat hij echt de tijd heeft genomen. Tijdens het eerste gesprek hebben we elkaar bijna een uur gesproken en ook daarna is er bijna dagelijks contact geweest. Hij heeft mij goed en eerlijk geadviseerd, maar wel altijd de beslissing bij mij gelaten.