Nathalie kremers

Alles was binnen een paar dagen geregeld ben super tevreden over de hulp en afhandeling van mijn ontslag .

Uw beoordeling

ik zou zeker mocht het ooit nodig zijn weer advies en hulp vragen bij het juridisch centrum . ben zeer tevreden met de hulp die ik gekregen heb

Mariska Meer, van der

Ik ben super blij dat ik het Centrum heb ingeschakeld!

Uw beoordeling

Zonder de inspanningen van Joanneke had ik nooit de overeenkomst kunnen sluiten die ik nu heb gesloten. Het ging heel snel, vakkundig en Joanneke kon me uit ervaring precies vertellen hoever ik kon... Zonder de inspanningen van Joanneke had ik nooit de overeenkomst kunnen sluiten die ik nu heb gesloten. Het ging heel snel, vakkundig en Joanneke kon me uit ervaring precies vertellen hoever ik kon gaan. Het beste advies dat ik ooit het ingeschakeld!

linda teeuwiszen

Erg blij dat ik iemand heb gekregen die mij hielp wat ik zelf niet kon doen.

Uw beoordeling

ben erg blij dat ze het snel afgehandeld. zodat ik snel aan me zelf kon denken. ze wist hoe ze mijn baas snel op zijn plek kon zetten. dat dat lukt niet veel mensen ik had dit niet gekund. ben erg... ben erg blij dat ze het snel afgehandeld. zodat ik snel aan me zelf kon denken. ze wist hoe ze mijn baas snel op zijn plek kon zetten. dat dat lukt niet veel mensen ik had dit niet gekund. ben erg blij hoe het is verlopen.

Aa Eisenga

Fantastisch geholpen ,denkt goed mee hield zich aan de afspraken

Uw beoordeling

geeft goed voorlichting over de verwachting , denkt mee en helpt tot het einde daar waar mogelijk. joris v vliet helaas voor de 2e keer nodig gehad en wederom fantastisch geholpen.
kortom prima.

A. de Vries

Heel prettige hulpverlening, zeer korte lijnen, duidelijke communicatie

Uw beoordeling

Ik heb de hulpverlening als zeer prettig ervaren. Er is goed naar de situatie geluisterd, de kern is eruit gehaald en belangrijke issues die ik zelf niet zou hebben voorzien werden opgemerkt en werd... Ik heb de hulpverlening als zeer prettig ervaren. Er is goed naar de situatie geluisterd, de kern is eruit gehaald en belangrijke issues die ik zelf niet zou hebben voorzien werden opgemerkt en werd iets mee gedaan zodat het niet in mijn nadeel zou kunnen werken. Zeer opmerkzaam en punctueel dus. Verder vond ik het heel prettig dat de lijnen zo kort waren. Telefoon en mail werden vlot beantwoord.

JP Brands

Klasse

L.s.

Ik kan iedereen aanraden om dit bedrijf in de arm te nemen bij dreigend ontslag. Zeer snellen en professionele hulp en het resultaat mag er zijn.

groet
JPB

Thérèse Morsink

Goede begeleiding, vriendelijke mensen

Uw beoordeling

Ik heb juridische help gehad omdat ik mijn baan kwijt geraakt was. Heb eerst gebeld om advies in te winnen maar kreeg gelijk een goed gevoel want ik werd heel vriendelijk benaderd en ze hadden alle... Ik heb juridische help gehad omdat ik mijn baan kwijt geraakt was. Heb eerst gebeld om advies in te winnen maar kreeg gelijk een goed gevoel want ik werd heel vriendelijk benaderd en ze hadden alle tijd. Ook toen ik daadwerkelijk verder met hun gegaan ben stonden ze voor mij klaar en hebben vaak contact opgenomen of het allemaal ging zoals ik het wou. Tevens heel veel info ontvangen over wat allemaal mogelijk was en de zaak was binnen een week geregeld. Ik kan het een ieder aanraden .

Marieke Zweverink

Concreet, snel en advies op maat.

Uw beoordeling

Ik ben zeer tevreden over de wijze van afhandeling van mijn vraag. Goed overleg, in begrijpelijke taal, snel en concreet.

Vladimir Skoro

Uitstekend en vakkundig geholpen door mensen van J C

Uw beoordeling

Als je een conflict met je werkgever hebt is het fijn dat zo iemand aan jouw kant staat .
Ik kon de hele tijd op hun hulp en advies rekenen