Netjes en snel geholpen

Anke Vogel

Precies de hulp die je nodig hebt wanneer je werkgever van je af wil!

Uw beoordeling

Joris van Vliet heeft mij uiterst professioneel geholpen. De communicatie was helder, de doelen realistisch en gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen. Daarbij bood hij ook een stukje menselijke... Joris van Vliet heeft mij uiterst professioneel geholpen. De communicatie was helder, de doelen realistisch en gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen. Daarbij bood hij ook een stukje menselijke ondersteuning, die ik goed kon gebruiken om vol te houden tot de eindstreep. Ik ben super tevreden over het hele traject en over het eindresultaat. Aanrader voor iedereen die in een conflict met zijn werkgever terecht komt.

Theo

Beter naar Juridisch Centrum als de DAS, want deze doen je "de DAS" om.

Uw beoordeling

Had rechtsbijstand bij de DAS, echter deze gaven aan dat het aanbod van de werkgever heel goed was en dat ik dat maar moest accepteren, dit n.a.v. een reorganisatie waardoor economische redenen meer... Had rechtsbijstand bij de DAS, echter deze gaven aan dat het aanbod van de werkgever heel goed was en dat ik dat maar moest accepteren, dit n.a.v. een reorganisatie waardoor economische redenen meer dan 10 werknemers ontslagen werden.
Daar er al eerder een negatieve ervaring was geweest met de DAS en nu voor de 2e keer met een kluitje in het riet gestuurd te worden, heb ik vervolgens besloten om, na aanraden van een collega, het Juridisch Centrum te benaderen en de DAS te laten voor wat het was.
Wat een veranderde benadering van deze mensen t.o.v. de DAS.
Kon ze persoonlijk bereiken, kreeg 06-nummers en de juristen waren altijd bereikbaar, heel wat anders als bij de DAS.
Mijn jurist Joris v.d. Vliet heeft al het mogelijke gedaan richting werkgever, waardoor ik er veel beter uit kwam als wat de DAS mij had voorgesteld.
Ook andere collega's die bij de DAS zaten, kregen te horen dat zij maar het aanbod van de werkgever moesten accepteren.
Kortom bij de DAS moet je wel elk jaar betalen, maar echt ondersteuning krijg je er nooit. Heb ook gelijk mijn rechtsbijstand bij de DAS opgezegd.

Kortom heel veel lof voor de juristen van het Juridisch Centrum.

A. Wikkerink

Het Juridisch Centrum heeft mij op een prettige en ondersteunende manier bijgestaan.

Uw beoordeling

Het Juridisch Centrum heeft mij op een prettige manier bijgestaan tijdens mijn werkgerelateerde situatie. Na het sturen van een e-mail met daarin mijn situatie, was er binnen een dag een respons met... Het Juridisch Centrum heeft mij op een prettige manier bijgestaan tijdens mijn werkgerelateerde situatie. Na het sturen van een e-mail met daarin mijn situatie, was er binnen een dag een respons met de vraag om aanvullende informatie om de vraag beter te kunnen beantwoorden. Na het sturen van de aanvullende informatie was er met een dag een advies van een van de medewerkers. Vanaf dat moment werd mijn situatie in behandeling genomen door een andere medewerker. Deze overgang verliep soepel en hij was op de hoogte van de ingestuurde stukken. Ik voelde me behandeld als een persoon door de manier van aanspreken, de manier waarop contact werd onderhouden en hoe ik overal bij betrokken werd. Het voelde als mijn situatie waar ik de controle over kreeg, maar met ondersteuning vanuit het Juridisch Centrum. Ik had het zonder hen niet op dezelfde manier kunnen regelen met mijn werkgever, omdat ik er persoonlijk en te emotioneel bij betrokken was. Na het treffen van de regeling hield werkgever zich niet aan enkele afspraken zoals die waren overeengekomen. Na het zoeken van contact hierover met het Juridisch Centrum, werd dit direct opgepakt. Fijn dat ze ook tijdens de regeling nog mijn zaken behartigen. Ik kan het Juridisch Centrum zeker aanbevelen als het gaat om ondersteuning en begeleiding van je situatie.

Olga Joosten

Zeer goed en deskundig!

Uw beoordeling

Goede, professionele en zeer gerichte ondersteuning

Th.J.H. Wesselink

Accurate en zeer ter zake kundige dienstverlening.

Uw beoordeling

De wijze waarop de heer Smits mijn vaststellingsovereenkomst heeft beoordeeld en daarna heeft 'aangescherpt' vertoonde veel deskundigheid en accuratesse. Daarnaast was de uitleg voor mij zeer... De wijze waarop de heer Smits mijn vaststellingsovereenkomst heeft beoordeeld en daarna heeft 'aangescherpt' vertoonde veel deskundigheid en accuratesse. Daarnaast was de uitleg voor mij zeer begrijpelijk.

j. van Rossum

Goed en snel geholpen

Uw beoordeling

Ik ben zeer goed geholpen door Ronald Smits in een tijd dat voor mij onderhandelingen bij een werkgever na 33 jaar te emotioneel zijn .

Mala Nohar

Uitstekend! Ik ben erg goed geholpen.

Uw beoordeling

Ik ben erg goed geholpen, kon altijd met mijn vragen terecht.
Er werd begripvol geluisterd en ik kreeg passend advies.

Bianca Dudink

Duidelijk en snel

Uw beoordeling

Contact was duidelijk en werd snel gehandeld. Wel even wennen dat het contact alleen over de mail en telefoon gaat,
maar ik kon het later rustig loslaten. De zaak is netjes afgehandeld.

Jan Horstink

En kordate en gerichte aanpak, ik vond het geweldig.

Uw beoordeling

Nu niet buiten de schoenen gaan lopen hoor - 020.