Reinout

Juridisch Centrum biedt fijne, professionele hulp

Den Haag

Uw beoordeling

Ik ben op een hele fijne manier geholpen. Ronald was helder, duidelijk en realistisch. Hij was altijd goed bereikbaar en straalde vertrouwen uit. Hij kon duidelijk uitleggen welke stappen genomen... Ik ben op een hele fijne manier geholpen. Ronald was helder, duidelijk en realistisch. Hij was altijd goed bereikbaar en straalde vertrouwen uit. Hij kon duidelijk uitleggen welke stappen genomen gingen worden en wat daarbij van mij verwacht werd. Al met al een hele goede ervaring.

Y

Adequaat

Noord Holland

Uw beoordeling

Ik werd erg gerustgesteld in de kwestie omtrent mijn plotselinge ontslag. Hierdoor kon ik de stressvolle situatie makkelijker loslaten. De communicatie was zeer snel en duidelijk. M.b.v. Ronald... Ik werd erg gerustgesteld in de kwestie omtrent mijn plotselinge ontslag. Hierdoor kon ik de stressvolle situatie makkelijker loslaten. De communicatie was zeer snel en duidelijk. M.b.v. Ronald Smits heb ik dit proces goed kunnen afronden.

Marcel

Uiterst tevreden zijn wij over de dienstverlening van het Juridisch Centrum.

Noord Brabant

Hoi Ronald,
Hoi Ronald,
Wij zijn blij met hoe jij alle zaken rondom het ontslag hebt geregeld. Alle zorg werd ons uit handen genomen en ondanks het feit dat het een heel lang proces is gebleken, bleef jij ons stimuleren om door te zetten en bleef je ons behulpzaam met raad en daad. Zelfs in jouw vakantieperiode heeft Roelant de honeurs prima waargenomen en uiteindelijk heeft dit zijn vruchten afgeworpen met een uitkomst zonder een gerechtelijke procedure.
Nogmaals onze dank voor alles!

Ronald van Baren

De aanhouder wint.

Purmerend

Uw beoordeling

In de afwikkeling van de beëindiging van mijn arbeidscontract ben ik bijgestaan door Ronald Smits. We moesten een lange adem hebben, maar uiteindelijk heeft Ronald er, met zijn deskundigheid en... In de afwikkeling van de beëindiging van mijn arbeidscontract ben ik bijgestaan door Ronald Smits. We moesten een lange adem hebben, maar uiteindelijk heeft Ronald er, met zijn deskundigheid en doorzettingsvermogen en vastberadenheid, alsnog een mooie deal voor mij uitgesleept en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

Anita Harberts

Hele fijne, professionele begeleiding gehad.

Noord-Holland

Uw beoordeling

Iris heeft mij in deze onzekere tijd de hand gereikt en mij heel kundig en professioneel bijgestaan. Ze luistert goed naar wat er wordt gezegd en verifieert of ze het goed heeft begrepen. Iris doet... Iris heeft mij in deze onzekere tijd de hand gereikt en mij heel kundig en professioneel bijgestaan. Ze luistert goed naar wat er wordt gezegd en verifieert of ze het goed heeft begrepen. Iris doet wat ze zegt en reageert op korte termijn. Kortom heel blij met haar begeleiding.

Y

Goed geholpen, deskundig!

Utrecht

Uw beoordeling

Ronald heeft me goed ondersteund gedurende het hele proces. Hij luistert naar je zorgen en heeft mij ook gecoached om de gesprekken aan te gaan met HR. De onderhandeling zelf is uit handen genomen.... Ronald heeft me goed ondersteund gedurende het hele proces. Hij luistert naar je zorgen en heeft mij ook gecoached om de gesprekken aan te gaan met HR. De onderhandeling zelf is uit handen genomen. Zijn manier van werken is empatisch en diplomatiek en sluit goed aan bij wat je nodig hebt. Nu kan ik me eindelijk weer richten op de toekomst.

Richard de Jong

Snel, flexibel, meedenkend en betrouwbaar.

Zeist Utrecht

Uw beoordeling

Ben zeer tevreden over de ondersteuning, accuraat, punctueel, komt afspraken na, denkt mee,

Christian

Expert, supportive guidance through a challenging time and achieving great outcome

GXO

(Bewerkt)

Zeer professioneel geholpen en snel.

Gorinchem

Uw beoordeling

Goede communicatie als er iets nieuws te melden was

E. Enting

De zaken met het Juridisch centrum zijn uitstekend verlopen.

Sappemeer/Groningen

Uw beoordeling

We zijn van alles op de hoogte gehouden, en wat de mogelijkheden waren. En we zijn zeer tevreden over het resultaat. Zeer vriendelijke mensen die mij hebben geholpen.