9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

Wouter

Snel een goed geholpen door Tara

Jens

Goede deskundige hulp!

Zeer prettig

Walter Stoutenburg - Mennekes Emobility Nederland

Snel, adequaat en goed geholpen door Sven de Brouwer.

Uw beoordeling
Na overrompeld te zijn geworden doordat mijn werkgever plots een vaststellingsovereenkomst aanbood, heeft Sven de zaak zeer goed en vooral ook snel tot een goed einde weten te brengen. Invoelend, vriendelijk, zakelijk. ook 's avonds werd er door hem direct gereageerd op mail van de werkgever. Al met al een geruststellende ervaring wanneer je weet dat er iemand je belangen 100% goed behartigt.

Wendy

Snelle, correcte, duidelijke hulp

Uw beoordeling
Tara weet precies wat ze doet en ontzorgt je tijdens een VSO “gevecht”. Ze neemt de correspondentie van je over wat heel fijn is. En blijft je tussentijds steeds op de hoogte houden. Helaas heeft ze ondanks haar goede inzet er geen euro meer uit kunnen halen voor me, maar dat was omdat de werkgever zelfs na 26 jaar dienstverband, echt 0,0 coulance toonde.

Michelle Hattink

Ben enorm blij met de hulp van Bas Wielink! Hij heeft me enorm goed geholpen.

Uw beoordeling
Het is een top bedrijf, ze helpen waar ze kunnen, ze proberen er alles aan te doen voor je. Ze reageren snel en de communicatie is super. Ik zal Juristen Arbeidsrecht Nederland zeker aanbevelen!

Pieter (peter) van Dam

SterSterSterSterLege ster

Goede deskundige Jurist, neemt veel werk uit handen!

Uw beoordeling
Tara de Rijke heeft gezorgd dat mijn transitievergoeding meer is geworden dan in de 1e instantie.

Uitstekende Juridische hulp en fantastisch geholpen door Sven de Brouwer

Uw beoordeling
Professioneel ondersteund door de service van transitievergoeding.nl en door Sven de Brouwer als jurist. Zeer kundig en snel in de communicatie. Sven heeft mij bijgestaan in het traject met mijn werkgever met een uitstekend resultaat! Grote complimenten!

Uitstekende Juridische hulp

Uw beoordeling
Ik ben ontzettend goed geholpen door Sven de B. Door zijn inzet en kennis hebben we op een nette manier er een mooi resultaat er uit kunnen halen.

Niels van der Meulen

Geweldig geholpen door Sven de Brouwer

Uw beoordeling
Professioneel ondersteund door de service van transitievergoeding.nl en daarnaast door Sven de Brouwer als jurist. Zeer kundig en snel in de communicatie heeft hij mij bijgestaan in het traject met mijn werkgever. Met als resultaat een goede afwikkeling van het proces! Complimenten!

Tanja de Rijke

Heel erg goed

Maria Lobensteijn

Ik heb aan Bas Wielink veel steun gehad, nog afgezien van de praktische en juridische hulp die voortvarend werden uitgevoerd.

Uw beoordeling
Top! Eerlijk: ik ben zelf jurist, maar zonder zijn advies had mijn werkgever me een 'oor kunnen aannaaien'!

Angel Bijron

Goed geholpen en geïnformeerd door Bas Wielink.

Johan Kuipers

ben goed door Tara geholpen met mijn vso

vakkundig

Sandy van Es

Geweldig geholpen door mr. T. de Rijke, dankzij haar was het binnen 1 week geregeld.

Uw beoordeling
Goedemiddag, Nadat ik een VSO had gekregen ben ik gelijk naar jullie site gegaan. Ik werd ontzettend goed geholpen, er was tijd voor mijn verhaal, goede feedback ontvangen en natuurlijk om de VSO daar waar nodig aan te pakken. Ik werd toegewezen aan mr. Tara de Rijke die mij goed en kundig en op juridisch gebied geholpen. Ik hoefde feitelijk niks te doen. Al met al een dikke 10 voor de dienstverlening. Met vriendelijke groet, Sandy

Peter

Uitstekend!

Uw beoordeling
Ik ben geweldig bijgestaan door Mr. T. (Tara) de Rijke. Tara werkt bijzonder zorgvuldig, is snel en vakkundig en zeer goed bereikbaar. In een zeer korte tijd heeft ze voor mij een vaststellingsovereenkomst uit onderhandeld waar is erg tevreden mee ben.

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

3765 GC Soest

Wouter

Snel een goed geholpen door Tara

Jens

Goede deskundige hulp!

Zeer prettig

Walter Stoutenburg - Mennekes Emobility Nederland

Snel, adequaat en goed geholpen door Sven de Brouwer.

Wendy

Snelle, correcte, duidelijke hulp

Michelle Hattink

Ben enorm blij met de hulp van Bas Wielink! Hij heeft me enorm goed geholpen.

Pieter (peter) van Dam

SterSterSterSterLege ster

Goede deskundige Jurist, neemt veel werk uit handen!

Uitstekende Juridische hulp en fantastisch geholpen door Sven de Brouwer

Uitstekende Juridische hulp

Niels van der Meulen

Geweldig geholpen door Sven de Brouwer

Tanja de Rijke

Heel erg goed

Maria Lobensteijn

Angel Bijron

Goed geholpen en geïnformeerd door Bas Wielink.

Johan Kuipers

ben goed door Tara geholpen met mijn vso