Marian Aalders

Zeer goed geholpen, helder, duidelijk en snel

Uw beoordeling

Ik had een probleem met mijn werkgever betreffende de afhandeling van mijn beëindigingsovereenkomst. Nadat ik contact had opgenomen ging alles heel snel. dezelfde dag nam Tara de Rijke al contact... Ik had een probleem met mijn werkgever betreffende de afhandeling van mijn beëindigingsovereenkomst. Nadat ik contact had opgenomen ging alles heel snel. dezelfde dag nam Tara de Rijke al contact met mij op om alles door te nemen en heeft zij zich hard gemaakt voor mijn zaak, ze was erg toegankelijk en in gewone taal alles kunnen bespreken. Ik zou haar zo weer inschakelen.

Sebastian

De professionele vlotte afhandeling van dit conflict door Tara, gaf me veel rust.

Uw beoordeling

Tara heeft mij geholpen naar een vaststellings overeenkomst met voor beide partijen aanvaardbare voorwaarden.
Ze gaf me door haar kundige advies veel vertrouwen.

Zoë Cornelissen

Een absolute aanrader.

Uw beoordeling

Heel blij transitievergoeding.nl gevonden te hebben zo kon ik alles uit handen geven voor mijn VSO. Super fijn dat alles nu goed geregeld is. Zonder het, door Bas Wielink opgestelde, addendum zou ik... Heel blij transitievergoeding.nl gevonden te hebben zo kon ik alles uit handen geven voor mijn VSO. Super fijn dat alles nu goed geregeld is. Zonder het, door Bas Wielink opgestelde, addendum zou ik geen recht op WW krijgen of zou de opzegtermijn vier maanden moeten bedragen. Bas adviseert, ontzorgt en regelt alles tijdens de onderhandelingen. De communicatie met hem verliep erg fijn, hij is duidelijk en zeer deskundig.

Kaj Vanderheijden

Prettige communicatie zonder poespas

Uw beoordeling

Zeer tevreden. Goed geholpen.

Tara de Rijke

Erg prettig geholpen met kunde door Tara de Rijke

Freek

Een vriendelijk en goed advies

Uw beoordeling

Ik beoordeel de communicatie en uitleg naar ons toe als erg klantvriendelijk

Bart Verhagen

Heel goed geholpen. Vriendelijk en meedenkend.

Uw beoordeling

Super. Dankzij mevr. de Rijke alles eruit kunnen halen.

Robert van Bemmelen

Prima geholpen door Sven de Brouwer

Uw beoordeling

Fantastisch geholpen door Sven de Brouwer. Op zeer korte termijn contact met mijn wergever genomen en duidelijke uitleg gekregen

Ppm Verhagen

Goed geholpen

Helmaal toppie

Joanne

Ontzettend prettige en heldere communicatie.

Uw beoordeling

Bas Wielink heeft mij ontzettend goed geholpen nadat ik hulp bij www.transitievergoeding.nl heb ingeschakeld. Hij was vriendelijk, adequaat en handelde snel. De communicatie is eveneens soepel en... Bas Wielink heeft mij ontzettend goed geholpen nadat ik hulp bij www.transitievergoeding.nl heb ingeschakeld. Hij was vriendelijk, adequaat en handelde snel. De communicatie is eveneens soepel en snel verlopen.