9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

Chip

Open en eerlijke communicatie, een fijne samenwerking met Bas.

Uw beoordeling
Ik was onder de indruk van de snelheid waarmee is gehandeld, maar ook hoe vriendelijk en open Bas was. Een ontzettende fijne samenwerking in een lastige tijd.

M.

Ik ben zeer vakkundig geholpen door een jurist van Arbeidsrecht Nederland. Was een fijne ervaring onder minder fijne omstandigheden.

Uw beoordeling
Ik beveel Arbeidsrecht zeer aan, dit heb ik ook letterlijk gedaan aan een vriend van me die zelf ook in een arbeids conflict verkeerd.

Vincent

Een korte, informele en professionele samenwerking

Was een goede samenwerking. Top. Hartstike bedankt

J.Ter Wal

Fantastisch geholpen!

Uw beoordeling
Totaal onwetend in de juridische wereld ben ik zo ontzettend goed en vooral vakkundig geholpen door Sven de Brouwer. Hij stelt je gerust, geeft vakkundig advies, overlegt met je, goed telefonisch en per mail bereikbaar en werkt snel. Nogmaals dankjewel.

Sven de Brouwer, Transitievergoeding

Heel fijn geholpen en alles is opgelost. Contact was goed en snel en de bemiddeling is ook snel opgelost. Super!

Uw beoordeling
Ik ben goed geholpen door Sven de Brouwer. Hij is duidelijk en reageert snel. Mijn vso is snel geregeld en ik kon bij hem terecht met alle vragen. Ik ben er heel erg blij mee!

Nicolet

Ik heb erg tevreden over de ondersteuning van Sven den Brouwer in het contact met mijn werkgever.

Uw beoordeling
Ik vind het contact met Sven den Brouwer prettig, hij was duidelijk in zijn communicatie. Reageerde snel op mijn mails en fijn dat hij de communicatie tussen mij en mijn werkgever over nam.

Inge

Betrouwbaar advies!

Uw beoordeling
Duidelijk advies in begrijpelijke taal. Korte lijn goed bereikbaar. Direct aktie. Ik zou ze zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden. Mijn contactpersoon was Sven.

Peters/Delphinium

Erg tevreden over kostenloze juridische hulp bij beoordelen vso. Reageren vlug.

Uw beoordeling
Ik ben geholpen door dhr. Sven de Brouwer en ben erg content met zijn verrichte werkzaamheden. Dit is zeker aan te raden mocht je een arbeidsconflict hebben en niet de financiele middelen hebben om juridische hulp in te schakelen. Ik ben erg tevreden over de snelle reactie en deskundig handelen. Ook de communicatie is zeer fijn verlopen. Zowel telefonisch als ook via mail. Vriendelijk, oprecht en met empathie mbt de situatie. Ik ben blij dat ik het via deze weg heb kunnen doen en van mij krijgt hij dan ook een dikke 9.

Marc Hendriks

Ik ben geweldig goed geholpen

Erg professioneel en meedenkend

Olaf

Goede communicatie

Uw beoordeling
Van af het eerste moment dat ik in contact ben gekomen met deze juristen. Voelde het voor mij zeker niet ongemakkelijk. Ik kon mijn eigen verhaal doen. Er werd geluisterd naar wat ik te vertellen had en werd gelijk na gehandeld. Al met al ik ben tevreden, En zal dit bureau zeker aanbevelen.

Joeri

Fijn, snel en goed geholpen.

Uw beoordeling
Mijn werkgever gaf mij een onmogelijke deadline om juridische hulp te krijgen. Gelukkig kon Bas Wielink mij snel en vakkundig ondersteunen. Door zijn hulp ben ik goed geholpen.

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Zeer goed, open, hartelijk, aandachtig, to the point, oog voor de menselijke kant en de hele context

zeer goed

Giovanni

Super fijne samenwerking

Uw beoordeling
Heel fijn geholpen door Mevr. Neshat. Heeft mij dingen verteld over het VSO waar ik niks van wist en dat het bedrijf mij goedkoop weg wilde sturen. Door samen naar de optie te hebben gekeken heeft Mevr. Neshat veel betere voorwaarden voor mij kunnen regelen en ga ik met een fijner gevoel weg van mijn oude werkgever.

Egon

Prima ondersteuning en afhandeling

Uw beoordeling
Ik ben geholpen door Sven de Brouwer. Echt fijn om op een moment dat je in een rot situatie zit iemand te hebben die kennis van zaken heeft en de zaak volledig voor me afgehandeld heeft. Goede en snelle communicatie (zelfs 's avonds) met een mooi eindresultaat. Dank je wel Sven !

Nicole

Zeer goed geholpen

Uw beoordeling
Sven de Brouwer heeft mij bijgestaan bij het onderhandelen van mijn vso. Communicatie verliep zeer prettig. Blij met zijn professionele hulp en met een goed gevoel mijn vso ondertekend.

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

3765 GC Soest

Chip

Open en eerlijke communicatie, een fijne samenwerking met Bas.

M.

Nicolet

Inge

Betrouwbaar advies!

Peters/Delphinium

Erg tevreden over kostenloze juridische hulp bij beoordelen vso. Reageren vlug.

Marc Hendriks

Ik ben geweldig goed geholpen

Erg professioneel en meedenkend

Olaf

Goede communicatie

Joeri

Fijn, snel en goed geholpen.

zeer goed

Giovanni