Marie Bergh
Heel goed. Snelle levering van perfect product.
Super klantenservice, Overzichtelijke site, binnen enkele dagen de juiste tape ontvangen.
Duidelijke site, snelle levering
Heel blij met de tape en dit bedrijf. Gebruik de tape al jaren bij blessures. Werkt heel goed. Filmpjes op YouTube zijn helder over het gebruik. De verzending is snel. Alles netjes verpakt.
Duidelijke website, goeie prijzen, snelle levering en fijne communicatie!
1/10 besteld, meteen betaald en bevestiging van order. Op 7/10 nog steeds geen mail i.v.m. verzending ontvangen, noch een pakje. Wel een mail om te beoordelen. Als ik dit had geweten, had ik tape bij mijn apotheek gehaald. Over de kwaliteit van de producten kan ik dus nog niets meedelen…
Zeer tevreden over het bedrijf
Top! Prima service en zeer klantvriendelijk!
Ziek chill
Niks mis mee!
Kreeg een allergische reactie. Kon de tape gellukig terug sturen. Snelle en vriendelijke communicatie. De tape daar in tegen was erg leuk. Jammer dat ik er niet tegen kan.
fantastische servicedesk die uiterst vriendelijk en in een mum van tijd 'een probleem' wist op te lossen
Perfecte levering.
Just Tape It verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Tape It heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke site, snelle levering
Duidelijke website, goeie prijzen, snelle levering en fijne communicatie!
Zeer tevreden over het bedrijf
Top! Prima service en zeer klantvriendelijk!
Ziek chill
Niks mis mee!