9 /10

checkbox100% beveelt Just Tape It aan!

Marie Bergh

Heel goed. Snelle levering van perfect product.

Bas Tuerlings

SterSterSterSterLege ster

Super klantenservice, Overzichtelijke site, binnen enkele dagen de juiste tape ontvangen.

Duidelijke site, snelle levering

Mirjam Brouwer

Heel blij met de tape en dit bedrijf. Gebruik de tape al jaren bij blessures. Werkt heel goed. Filmpjes op YouTube zijn helder over het gebruik. De verzending is snel. Alles netjes verpakt.

Femke

Duidelijke website, goeie prijzen, snelle levering en fijne communicatie!

Roxane W

Kendra Cerpentier

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

1/10 besteld, meteen betaald en bevestiging van order. Op 7/10 nog steeds geen mail i.v.m. verzending ontvangen, noch een pakje. Wel een mail om te beoordelen. Als ik dit had geweten, had ik tape bij mijn apotheek gehaald. Over de kwaliteit van de producten kan ik dus nog niets meedelen…

Jolanda de Velde Harsenhorst

Zeer tevreden over het bedrijf

R

Marieke Tibosch

Top! Prima service en zeer klantvriendelijk!

Ellen Hartman

Ziek chill

Evert de Weijer

Niks mis mee!

Jamie Huizinga

Kreeg een allergische reactie. Kon de tape gellukig terug sturen. Snelle en vriendelijke communicatie. De tape daar in tegen was erg leuk. Jammer dat ik er niet tegen kan.

Michel De Meyer

fantastische servicedesk die uiterst vriendelijk en in een mum van tijd 'een probleem' wist op te lossen

Willy Vervelde

Perfecte levering.

Just Tape It verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Just Tape It heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 januari 2018

Just Tape It

Just Tape It is een merk van hoge kwaliteit kinesiology tape voor eindverbruikers zoals sporters en andere consumenten en valt geheel onder Matchu Sports B.V.. De uit Azië afkomstige tapemethode wordt inmiddels bij ca. 75% van de paramedische praktijken gebruikt voor het behandelen van diverse klachten en blessures. Doordat therapeuten de cliënten adviseren hoe ze bepaalde klachten ook zelf kunnen behandelen, is de vraag onder de eindverbruikers toegenomen. Veel (top)sporters gebruiken de tape preventief of bij een blessure, dit ziet u tevens terug in de media. De recreatieve sporter kan zich met deze doelgroep identificeren en gebruikt ook vaker kinesiology tape om blessures te voorkomen. Daar waar eerst de witte, niet elastische sporttape werd gebruikt, verovert op dit moment het elastisch medisch tapen in hoog tempo de kleedkamer.

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

Marie Bergh

Heel goed. Snelle levering van perfect product.

Bas Tuerlings

Duidelijke site, snelle levering

Mirjam Brouwer

Femke

Duidelijke website, goeie prijzen, snelle levering en fijne communicatie!

Roxane W

Kendra Cerpentier

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jolanda de Velde Harsenhorst

Zeer tevreden over het bedrijf

R

Marieke Tibosch

Top! Prima service en zeer klantvriendelijk!

Ellen Hartman

Ziek chill