nmbs
- Sterke punten
- juiste info
- Verbeterpunten of tips
- Alles O.K.
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
zeer goed ,maten kloppen
Perfecte pasvorm! Top materiaal!
Prima product voor een goede prijs.
Tot nu toe heel goed. Waren heel snel gemaakt, alleen de bezorging duurde een paar dagen, maar daar kan het bedrijf niets aan doen.
Prima zaak voor mijn automatten
Je wordt netjes en correct behandeld. Klachten worden serieus genomen.
Professionele communicatie
geheel volgens verwachting
Vaker automatten besteld en wederom top
Prachtig passende en stevige automatten.
Correct
Hele mooie kwaliteit matten. Beter dan de originele matten van citroen. Levering op tijd.
Perfecte pasvorm en zeer tevreden over de kwaliteit van de matten. Aanrader!
Top top top
Mooie matten. Alleen erg dun en plastic gevoel
Just Carpets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Just Carpets heeft de volgende resultaten bereikt:
Just Carpets
Eckertstraat 38
8263CB Kampen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
zeer goed ,maten kloppen
Perfecte pasvorm! Top materiaal!
Prima product voor een goede prijs.
Prima zaak voor mijn automatten
Je wordt netjes en correct behandeld. Klachten worden serieus genomen.
Professionele communicatie
geheel volgens verwachting
Vaker automatten besteld en wederom top
Prachtig passende en stevige automatten.
Correct
Perfecte pasvorm en zeer tevreden over de kwaliteit van de matten. Aanrader!
Top top top
Mooie matten. Alleen erg dun en plastic gevoel