Ruben
- Verbeterpunten of tips
- Nvt
Heb prettig telefonisch contact gehad met het bedrijf
Prima snelle levering
Al meerdere keren iets moois besteld en contact gehad; eersteklas ervaringen.
Zeer goed!
Top service! En met zoveel zorg verpakt! Een feestje om uit te pakken! Dank daarvoor! Vrgr Nancy Dreissen
Betrouwbare winkel, snel verzonden
erg tevreden! super goede en vriendelijke service
Netjes en zorgvuldig verpakt donderdags besteld en zaterdags was het al binnen top
Heel goede ervaring gehad, mooie armband
Goede communicatie via app. In de winkel alles goed geregeld.
Mooie sieraden en een betaalbare prijs. Ook fantastisch ingepakt. Een kadootje om het uit te pakken.
Vriendelijk en korrekt
Mooi sieraad, prima bezorgd!
Prachtig horloge gekocht, precies zoals geadverteerd en secuur verzonden.
Juweelwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juweelwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Juweelwinkel
Oldenzaalsestraat 41
7551 AN Hengelo
Heb prettig telefonisch contact gehad met het bedrijf
Prima snelle levering
Al meerdere keren iets moois besteld en contact gehad; eersteklas ervaringen.
Zeer goed!
Betrouwbare winkel, snel verzonden
erg tevreden! super goede en vriendelijke service
Heel goede ervaring gehad, mooie armband
Goede communicatie via app. In de winkel alles goed geregeld.
Vriendelijk en korrekt
Mooi sieraad, prima bezorgd!
Prachtig horloge gekocht, precies zoals geadverteerd en secuur verzonden.
Juweelwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Juweelwinkel