Tevreden met jouw aankoop
9.6/10
9.6/10

A. van Eerten

Prima ervaring. Duidelijke presentatie van de produkten. Snelle verwerking van de bestelling.

Op internet opgezocht

lodder

Top, snel , netjes en aan te raden

snel

internet

Chris van der Ark

De bestelling werd snel afgerond, het product voldeed aan de verwachting, het was netjes ingepakt en er was een kleine attentie bijgeleverd, prima zo als het hoort. Jammer was dat Post NL niet... De bestelling werd snel afgerond, het product voldeed aan de verwachting, het was netjes ingepakt en er was een kleine attentie bijgeleverd, prima zo als het hoort. Jammer was dat Post NL niet helemaal meewerkte door het pakket niet de eerste afgesproken tijd te leveren zodat ik nog een keer thuis kon blijven, de bezorger was nl nieuw en kon in eerste instantie mijn adres niet vinden !

Mooie presentatie van het gebodene.

Alles was keurig verzorgd.

Anneke Morsdink

We hebben wat gekocht maar nog niet ontvangen

Niet

Reactie Juweelwinkel:

Wat vervelend dat u de sieraden nog niet hebt ontvangen. Helaas door de kerstdrukte heeft PostNL een achterstand met de pakketten. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat u de sieraden alsnog krijgt. Ik... Wat vervelend dat u de sieraden nog niet hebt ontvangen. Helaas door de kerstdrukte heeft PostNL een achterstand met de pakketten. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat u de sieraden alsnog krijgt. Ik heb u een email gestuurd met wat meer informatie.

An

Super mooie bicolor gouden ketting gekocht Prachtig sieraad Net zo mooi als op foto's Na bestelling volgende dag in huis

Heel goede en duidelijke foto's van sieraad
Fijn om te kunnen chatten bij vragen

Felicia Brokerhof

Goed, snel en betaalbaar

google

Brigitte Béquet

Mooi juweel, goede beschrijving en foto' s, snelle levering. Zeer tevreden!

onderzoek op internet.

BillyBob030

Perfecte dienstverlening door Juweelwinkel.nl! De beschrijving en foto's van de oorbellen op de website gaven een goed beeld van het sieraad, en kwamen precies overeen met de werkelijkheid. Na de... Perfecte dienstverlening door Juweelwinkel.nl! De beschrijving en foto's van de oorbellen op de website gaven een goed beeld van het sieraad, en kwamen precies overeen met de werkelijkheid. Na de bestelling werd ik prima op de hoogte gehouden van het bestelproces en de verzending, en de toezegging (volgende dag geleverd bij bestelling voor 16.00 uur) werd nagekomen, ook tijdens drukke kerstperiode. Alle lof voor deze winkel, hier kom ik terug.

- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Snelle verzending/levering
- Goede foto's en beschrijving van de sieraden op de website
- Sieraden leuk ingepakt

- Design van website aantrekkelijker maken, ziet er nu beetje cheapo uit.

Google

Koopmans

Perfecte service! Oorbellen doe ik had uitgezocht waren heel mooi, maar biet helemaal wat ik zocht. Ik kreeg geld en verzendkosten binnen een week terug gestort.

Service

Website

Lisette Spaans

Mooie site, duidelijke foto’s en beschrijving. Sieraden ook snel in huis. Prima bedrijf.

Zie boven.

Alles is top.