Tevreden met jouw aankoop
9.6/10
9.6/10

Franc Schnabel

Vanaf het eerste contact, na enige tegenvallers met Post.nl, waren de ervaringen zeer positief en de medewerking erg hartverwarmend en professioneel.
De service is fenomenaal en de producten...
De service is fenomenaal en de producten erg mooi.
Dit online bedrijf is een echte aanrader!

De producten en de service.

Zo doorgaan.

Mandy

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf!

Bij vragen is het makkelijk en persoonlijk communiceren via de chat. Er wordt goede informatie gegeven en ze doen wat ze beloven. Zeer snelle levering en de producten zijn in werkelijkheid zelfs nog... Bij vragen is het makkelijk en persoonlijk communiceren via de chat. Er wordt goede informatie gegeven en ze doen wat ze beloven. Zeer snelle levering en de producten zijn in werkelijkheid zelfs nog mooier dan op de foto. Heel blij met het gekozen product.

gevonden via google

S. Danhoff

Goede. Ervaring. Snelle levering. Goed en nette telefonisch contact.

Gericht op klassieke algemene juwelen. Gericht op intense kwaliteit van het product. Dat kun je zoen als je het besteld hebt.

- Verpakking inhoud mag wel iets chicer . Bijvoorbeeld met zachte (witte) opvul inhoud van de doos. Een ( blauwe) kartonnen doos van het bedrijf zelf.. . (?)
- jammer, dat je geen winkel kan...
- jammer, dat je geen winkel kan bezoeken, als visite kaartje. En mogelijkheid om contant geld te kunnen geven.
- te veel geel goud te weinige zachtere kleuren in het goud.
- te weinig keuze aan leuke juwelen.
- mannen sieraad line... ( een vrouw koopt graag een mooi cadeautje voor een man)

Facebook

Reactie Juweelwinkel:

Bedankt voor de review, de verbeterpunten kunnen we wat mee en nemen we zeker mee om over na te denken. Bedankt voor uw bestelling!

maddy Vanderlinden

Correcte en snelle levering !!

internet

E.C van Schie-Pleines

Super! juwelen beschrijving klopte precies, Heel snelle levering!

Goede en kloppende beschrijvingen en goede details fotos

nee

internet

Elsbeth Pijpers

Goede ervaring.

Snelle levering en geen verzendkosten. Prima!

Jaap van der Horst

Voor de eerste keer iets besteld , vanwege de gunstige prijs van het artikel .
Informatie over alles uitstekend , keurige afbeeldingen zodat je goed kan zien wat je koopt , zeker
met...
Voor de eerste keer iets besteld , vanwege de gunstige prijs van het artikel .
met juwelen erg belangrijk immers .
Betaling via Ideal ook goed geregeld , en het bestelde artikel kwam keurig verpakt aan binnen
korte tijd zelfs .

zie boven

neen , geen verbeterpunten , deze webshop heeft hun zaakjes dik voorelkaar .

Wendy Ann

Prachtig en betaalbaar

Kwaliteit

L Ter Haar

Duidelijke website. Snelle bezorging.

gerard hover

Prima website