Tevreden met jouw aankoop
9.6/10
9.6/10

G. Peters

Nu 2 x een bestelling gedaan waar ik zeer content mee ben. Snelle levering en de 3e is onderweg.
Echter 2 x een kortingskaartje ontvangen waarvan maar eenmalig per emailadres gebruik van gemaakt kan worden, dit is jammer voor vaste klanten deze vissen op deze manier achter het net.

Snelle levering, netjes verpakt mooie en interessante juwelen.

2x een bestelling gedaan waarbij een snelle levering. Echter 2 x een koringscode ontvangen waarvan maar eenmalig gebruik van gemaakt kan worden per emailadres. Zo vissen vaste klanten achter het net... 2x een bestelling gedaan waarbij een snelle levering. Echter 2 x een koringscode ontvangen waarvan maar eenmalig gebruik van gemaakt kan worden per emailadres. Zo vissen vaste klanten achter het net jammer.

Internet social media

filoncorry@gmail.com

Voor de eerste keer tot grote tevredenheid iets gekocht bij Juweelwinkel.nl.

Ruime keuze in mooie sieraden: van antiek tot modern, voor de grotere en de kleinere beurs. De foto's op de site zijn bovendien van bijzonder goede kwaliteit, waardoor men een goede indruk krijgt... Ruime keuze in mooie sieraden: van antiek tot modern, voor de grotere en de kleinere beurs. De foto's op de site zijn bovendien van bijzonder goede kwaliteit, waardoor men een goede indruk krijgt van de aangeboden sieraden.

Geen verbeterpunten.

Waar ken je ons van?

Getipt door een andere klant van Juweelwinkel.nl

Arzu

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De website geeft accurate informatie en de prijzen zijn ook leuk.

Goede informatie, leuke prijzen.

Het is niet bekend hoe oud het product is. Er staat bijvoorbeeld geen jaartal bij, terwijl er wel wordt vermeld dat het antieke of vintage juwelen zijn. Het zou fijn zijn als hier iets meer over... Het is niet bekend hoe oud het product is. Er staat bijvoorbeeld geen jaartal bij, terwijl er wel wordt vermeld dat het antieke of vintage juwelen zijn. Het zou fijn zijn als hier iets meer over verteld kan worden op de website.

Het internet.

Ina

Net wat ik gehoopt had en nog meer!

Snelle levering en goed verpakt!

Internet

m g

realistische fotos

weet niet

google

Helen

Snelle verzending, mooie items. Exact als op de foto wordt weergegeven.

Google

Niels

Een prachtige ring voor mijn vriendin gekocht, voor een hele eerlijke prijs. Netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis! Een echte aanrader

Mooie sieraden voor een eerlijke prijs!

Gevonden via google

MJ Flantua

Heel goed?

Goede artikelen

Ga zo door?

Hildegard van Beers

Snel en positief gereageerd op vragen in gezonden E mail.

Korting gekregen door reparatie aan de ring die we wilden aanschaffen.