Neimeijer
- Verbeterpunten of tips
- Heb ik niet
- Sterke punten
- Correct
98% beveelt JuweliersWebshop.nl aan!
Eerst horloge werkt niet goed tweede heeft geen seconde wijzer
Goed, simpel, duidelijk en snel. Geen negatieve punten wat ik mij kan bedenken.
Een prima ervaring.
Zeer positief
Geen problemen.
Ik zoek al erg lang een gouden ketting, en die vond ik hier, en ik was opslag verliefd toen ik mijn ketting binnen kreeg,, ik heb helemaal happy, en de service was echt super snel, en de ketting was super mooi verpakt, echt prachtig mooi.
Prettig
Snelle levering, conform afbeelding internet, keurig verpakt.
Prima zaak
Dikke prima, besteld en vrij vlot thuis ontvangen.
Vlot en eerlijk
JuweliersWebshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JuweliersWebshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
JuweliersWebshop.nl
Sprongstraat 8
7201 KS Zutphen
Eerst horloge werkt niet goed tweede heeft geen seconde wijzer
Goed, simpel, duidelijk en snel. Geen negatieve punten wat ik mij kan bedenken.
Een prima ervaring.
Zeer positief
Geen problemen.
Prettig
Snelle levering, conform afbeelding internet, keurig verpakt.
Prima zaak
Dikke prima, besteld en vrij vlot thuis ontvangen.
Vlot en eerlijk
JuweliersWebshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: