Ze, hebben me heel goed geholpen

Goed overleg over de behandelingen en wat ik verder zelf thuis kan doen.

Goed overleg

Duidelijke communicatie en goede oefeningen voor thuis

Behandeling was OK en ook resultaat

Anne

Wat ik erg waardeer is het snelle schakelen en de duidelijke communicatie. De behandelingen zijn effectief en altijd afgestemd op mijn situatie. Ik voel me serieus genomen en merk echt vooruitgang. Kortom: een fijne, deskundige en betrokken fysiotherapeut!

Hij neemt je serieus.

Annie Janssen/Smits

Is duidelijk en vakkundig.

professionele begeleiding en behandeling

Gewoon goed geholpen

Jeroen van der Stijl

Goed contact, snel resultaat

hans jacobs

De kundigheid geeft veel vertrouwen, voor eventuele vragen kon ik altijd terecht.

Ben er elke week zeker al 12 jaar in behandeling , ze geeft je steun goed advies en help je waar ze kan , ze kent je voort helemaal , geeft een rust gevend gevoel , en dat je serieus genomen word dat voelt heel goed en fijn met een woord super

Claudia Schoormans-van Breda

Bart heeft mij ook geholpen bij de revalidatie met mijn schouder en ik ken hem dus al enkele jaren. Nu helpt hij me bij de polsklachten die hoogstwaarschijnlijk worden veroorzaakt door slijtage. Iedere week hebben we even evaluatie en taped hij mijn pols weer in zodat ik weer beter uit de weg kan. Ik kan hiervoor gewoon even aankloppen voordat ik ga sporten (de fysio zit aan de sportschool vast,). Hij geeft me advies mbt mijn oefeningen en weet dat ik nu een afspraak heb bij een orthopeed zodat we duidelijkheid krijgen over wat er mis is met mijn pols (blijf ondanks behandeling klachten houden, al meer dan een jaar). Bart is een fijne fysiotherapeut die ik iedereen zou aanraden.

Jorg is een hele fijne fysiotherapeut die verder kijkt dan alleen de fysieke klachten. Hij draagt veel ideeën aan en doet veel moeite voor je. Als ik de behandelingen niet bij Jorg had gedaan was de fysieke klacht tijdelijk verholpen geweest zoals in het verleden maar niet op langere termijn. Topper die Jorg!

JVDI De Fysioclub verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

JVDI De Fysioclub heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2020

JVDI De Fysioclub

Ontdek de kracht van herstel bij De Fysioclub! Onze toegewijde experts bieden persoonlijke zorg op maat, zodat jij snel weer in beweging bent. Ervaar zelf de positieve verandering en deel jouw verhaal op Feedbackcompany. Samen streven we naar een gezonder, actiever leven! 💪 #DeFysioclub #HerstelKracht"

Fabriekstraat 24

5753AH Deurne

Ze, hebben me heel goed geholpen

Goed overleg over de behandelingen en wat ik verder zelf thuis kan doen.

Goed overleg

Duidelijke communicatie en goede oefeningen voor thuis

Behandeling was OK en ook resultaat

Anne

Hij neemt je serieus.

Annie Janssen/Smits

Is duidelijk en vakkundig.

professionele begeleiding en behandeling

Gewoon goed geholpen