Van Duppen

SterSterSterSterLege ster

Als ze vragen of ik een goede fysio weet

Rob Schut

Noah luistert heel goed en geeft duidelijke feedback.

Ik ben heel tevreden met de behandelingen die ik heb gehad. Helaas zijn mijn klachten nog niet verholpen, maar dat heeft tijd nodig denk ik. Jorg is een heel fijn persoon, waar ik veel vertrouwen in heb.

Hij is kundig ,legt precies uit wat hij gaat doen,ook dat je eerst nog meer pijn krijgt en daarna de pijn afneemt.

She has a good bedside manner and seems very knowledgable in the field.

Hij heeft de klachten goed behandeld zodat ik van mijn klachten af ben!

Hans v Deursen

Pim is zeer gedreven deskundige therapeut.

als ze allemaal zo waren als Danny van de Vrande dan zouden jullie het veel drukker hebben

Goede begeleiding en uitleg en nam mijn klachten serieus. Femke is verder ook vriendelijk en toegankelijk als persoon.

ik werd zeer serieus genomen en er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren

Irma is deskundig, open en communicatief duidelijk en concreet.

Hans van der Putten

Geeft op een rustige ,duidelijke manier uitleg. Het is fijn bezig zijn zo in een ruimte die niet te druk is en waar je je zelf kunt zijn zonder je ongemakkelijk te voelen.

Hij heeft mij goed geholpen en vond hem ook heel kundig

Eline

Hele aardige deskundige meid. Ze heeft mij in 6 keer van mijn boven en onder rug klachten afgeholpen. Zou zeker bij haar terug gaan!

deskundigheid van neurologie is van belang bij aandoening van CVA. deze deskundigheid is aanwezig.

JVDI De Fysioclub verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

JVDI De Fysioclub heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2020

JVDI De Fysioclub

Ontdek de kracht van herstel bij De Fysioclub! Onze toegewijde experts bieden persoonlijke zorg op maat, zodat jij snel weer in beweging bent. Ervaar zelf de positieve verandering en deel jouw verhaal op Feedbackcompany. Samen streven we naar een gezonder, actiever leven! 💪 #DeFysioclub #HerstelKracht"

Fabriekstraat 24

5753AH Deurne

Van Duppen

SterSterSterSterLege ster

Als ze vragen of ik een goede fysio weet

Rob Schut

Noah luistert heel goed en geeft duidelijke feedback.

She has a good bedside manner and seems very knowledgable in the field.

Hij heeft de klachten goed behandeld zodat ik van mijn klachten af ben!

Hans v Deursen

Pim is zeer gedreven deskundige therapeut.

ik werd zeer serieus genomen en er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren

Irma is deskundig, open en communicatief duidelijk en concreet.

Hans van der Putten

Hij heeft mij goed geholpen en vond hem ook heel kundig