Zeer goed advies en wat ook fijn is
het luiserende oor goed om een praatje mee te maken

Volledig vertrouwen in haar, haar kunnen en haar professionaliteit!

Heldere uitleg over wat hij gaat doen en waarom hij bepaalde dingen doet. Neemt je mee in de behandeling en geeft ook adviezen over oefeningen die gedaan kunnen worden. Professioneel en duidelijke... Heldere uitleg over wat hij gaat doen en waarom hij bepaalde dingen doet. Neemt je mee in de behandeling en geeft ook adviezen over oefeningen die gedaan kunnen worden. Professioneel en duidelijke communicatie.

Berni Sleegers

Hij is duidelijk in zijn behandeling en neemt tijd voor mij. Verder is hij zeer sociaal en heeft ook tijd voor een praatje.
Ik ben zelf fanatiek en wil weer z.s.m. de oude zijn maar hij...
Ik ben zelf fanatiek en wil weer z.s.m. de oude zijn maar hij beschermt me een geeft het advies en remt me af en zegt dat het herstel tijd nodig heeft.

Deskundige behandeling, goed luisterend naar wat ik zelf aangeef over klachten en daarnaar handelen

Dory Donkers

Ik ben al vaker bij Bart van de Zanden geweest en het is altijd top

Ik weet noch niet of het de juiste behandeling was en of ik met mijn type klachten fysio moest krijgen of niet. Het voelde alsof ik het niet echt nodig had. Kan ook komen door het feit dat ik niet... Ik weet noch niet of het de juiste behandeling was en of ik met mijn type klachten fysio moest krijgen of niet. Het voelde alsof ik het niet echt nodig had. Kan ook komen door het feit dat ik niet Nederlands bent en dat mijn klacht mij niet zoveel pijn gaf. Maar daar kreeg ik geen duidelijke antwoord op. ik kraag ook een student fysio van de start en de eigenlijke fysio therapeaut was er wel bij, maar ik voelde wel een beetje als een 'proefkonijn".

Marit Geijs

Als iemand mij verteld over bepaalde klachten die hij/zij heeft.