Duidelijke uitleg, goed geholpen, voelde mij op mijn gemak ondanks de pijn!
Goede zorg
Franka van Bakel
Ze luistert goed !!! Geeft goed advies !!! En is er voor je , als je haar nodig hebt !!!
Marjon Van melis
Zijn hele vriendelijke personen, snel geholpen, duidelijke uitleg en instructies, mijn zoontje is op kindvriendelijke manier geholpen met op korte termijn zeer positief resultaat. Ze weten waar ze...Zijn hele vriendelijke personen, snel geholpen, duidelijke uitleg en instructies, mijn zoontje is op kindvriendelijke manier geholpen met op korte termijn zeer positief resultaat. Ze weten waar ze over praten daar word naar gehandeld en behandeld. Zijn echt toppers . Ga zo door zou ik zeggen en mocht er bij ons nog iets voorvallen, u kan ons dan zeker terug verwachten. Wij zijn zeer content en zou deze fysiotherapeut zekers aan iedereen aanbevelen, jong of ouder, geblesseerd of niet, u bent hier in goede handen
De samenwerking onderling is goed, als je meerdere behandelaars hebt. Ik ben zeer tevreden hoe ze het aanpakken en ze bespreken en overleggen goed samen met je over de behandeling.
Ik ben 6x bij de fysio geweest en stond elke keer binnen 15-20min alweer buiten. Klachten zijn er nog en ze zouden mij terug bellen over 2 maanden sporten bij jullie en nooit teruggebeld.Ik ben 6x bij de fysio geweest en stond elke keer binnen 15-20min alweer buiten. Klachten zijn er nog en ze zouden mij terug bellen over 2 maanden sporten bij jullie en nooit teruggebeld. Helaas heeft het voor mij niet geholpen
Goede begeleiding, creatieve invulling oefeningen
Altijd
Deskundige behandeling in een amicale / ongedwongen sfeer
Tom, heeft kennis van zaken, is stimulerend en heeft gerichte aandacht op de klacht èn op de persoon!! Dus inderdaad ik zou Tom aanbevelen.