Zeer deskundig en goed om mee te werken
De behandeling vindt plaats vanuit kennis en ervaring en een gerichtheid op de patiënt. Daarnaast spelen klantgerichtheid en vriendelijkheid een rol van betekenis.
Zeer deskundig en goede begeleiding en informatie.
Goed mee te praten, prima uitleg over de toepassingen, welk effect het moet hebben enz. Overigens is dit van persoon tot persoon verschillend.
Goede zorg een luisterend oor goede begleiding
Jasper is uit het goede hout gesneden en jaren geleden heb ik hem ook gehad in de van Meelstraat. Jasper en ik zijn allebei voetbalminded dus genoeg stof om tijdens de behandeling de tijd vol tem kletsen.Ik volg hem op de voet bij Mierlo-Hout.
Weet ik niet
Deskundigheid en betrokkenheid
Neemt je serieus, bespreekt samen de voortgang, weet wie je bent, evalueert samen,bent op tijd aan de beurt en houd zich aan de tijd.
Eerlijk, weet wat het probleem is en hoe het het beste kan worden opgelost
Ze is erg goed zowel in uitleg als behandeling. Zonder haar hulp gaat mijn gezondheid snel achteruit
Je wordt er goed begeleid
Ze is aardig tegen mij.
Positieve houding , motiverend , duidelijke uitleg!!
ben al jaren in behandeling bij zelfde therapeute, voelt goed, ze kent me ondertussen goed en dat werkt heel prettig.
JVDI De Fysioclub verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
JVDI De Fysioclub heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer deskundig en goed om mee te werken
Zeer deskundig en goede begeleiding en informatie.
Goede zorg een luisterend oor goede begleiding
Weet ik niet
Deskundigheid en betrokkenheid
Eerlijk, weet wat het probleem is en hoe het het beste kan worden opgelost
Je wordt er goed begeleid
Ze is aardig tegen mij.
Positieve houding , motiverend , duidelijke uitleg!!
JVDI De Fysioclub heeft de volgende resultaten bereikt: