Harry

15 november kabel besteld, product was op voorraad en de dag erna zou het geleverd worden. Uiteindelijk op 21 november ontvangen. UPS is geen fijn bedrijf om mee samen te werken, mar dat is wel de... 15 november kabel besteld, product was op voorraad en de dag erna zou het geleverd worden. Uiteindelijk op 21 november ontvangen. UPS is geen fijn bedrijf om mee samen te werken, mar dat is wel de keus die kabel 24 heeft gemaakt

Reactie Kabel24.nl:

Beste Harry,

Bedankt voor het beoordelen van Elektramat en ons prettige gesprek.
Beste Harry,

Bedankt voor het beoordelen van Elektramat en ons prettige gesprek.
Wat vervelend om te horen dat het zo lang heeft geduurd voordat UPS de kabel bij je geleverd heeft.
We nemen je feedback die je mij gegeven hebt zeker mee in de verbetering van de levering van onze artikelen.

Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.

Margret van Elektramat

ABC Kops IJmuiden

Snelle regeling van wat ik nodig had

Snelle regeling van wat ik nodig had

filip

Zeer goed

groot aanbod , veel voorradig, correcte prijzen

D. Kemkes

Snelle levering. Netjes verpakt in een doos met daarop een aantal handige sjablonen als hulp bij diverse klussen.

Voordelig

Toine van den Broek

Service

Tijsma

Zeer tevreden

Goed product en snelle levering

Mariansvw@gmail.com

Goed geregeld..

Snel geleverd

Gert de weerd

Goeie duidelijke website

Snelle en netjes verpakte levering

svenfix

Super fijne bedrijf

snel en duidelijk geholpen

Eric

Mijn ervaring met Kabel.24 is zonder meer goed, levering is snel en heb gekregen wat ik besteld heb.

Prijs / kwaliteit verhouding is goed.