9.1 /10

checkbox99% beveelt Kabeltje.com aan!

r de vos

H.W. Bartels

Slecht.

Geen bestel bevestiging. Klantenservice kan niet helpen

Antwoord Kabeltje.com

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot onze service. Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij zouden het waarderen als u ons wilt benaderen op review@kabeltje.com vanaf het email adres waarmee de bestelling geplaatst is, onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Het Kabeltje team.

Tony D

Eerste bestelling was dik in orde !

Groot assortiment, behoorlijk snel kunnen vinden wat ik moest hebben, geleverd de volgende dag. Bestelling klopte !
Ben dik te vreden....

INIT Circle BV

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Om te beginnen komt met de afgesproken levertijden niet na. Helaas maakt Kabeltje.com het daarna heel moeilijk om iets retour te sturen. En dan ook nog de verzendkosten voor rekening van de klant laten komen! Teleurstellende ervaring :-(

Maak een echt werk van klantenservice!
Lage prijen

Peter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Rond uit slecht, besteld voor 22.00u en na 2 dagen nog niets ontvangen maar wel betaald. Webshop NEP of .....?

alles, nakomen van afspraken

Jan

Prima de lux zoals al mijn bestellingen

Assortiment

Luik Bierbuik

SterSterSterLege sterLege ster

Prima Bedrijf. Houden zich NIET aan de vandaag besteld morgen in huis. Per ongelijk verkeerde bestelling gedaan, de informatie daarover kon wat duidelijk waardoor dat niet gebeurt zou zijn.

Hulp bij het kiezen van het juiste product. Controle of je wel echt dit product wilt kopen of een vergelijkbare.
Lage prijs

Christiaan Bouter

Overzichtelijke site, bestelprocedure makkelijk, volgende dag ontvangen.

nee
Snelheid.

Cableguy

Zeer tevreden

Prijs-kwaliteitsverhouding, service, aanbod

AL

Snel in huis, scherpe prijzen.

Ruim assortiment met scherpe prijzen
Geen....

Klein

Groot assortiment, goede prijzen en verzendkosten.

R.H.van Oort

Voor de eerste keer iets besteld, maar keurig

Zou ik zo niet kunnen zeggen
Omschrijving van producten is prima

Kabeltje.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kabeltje.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 25 februari 2016

Kabeltje.com

Over Kabeltje.com Kabeltje.com is de specialist op het gebied van kabels, pluggen, connectoren en ander aansluitmateriaal. Wij zijn zelf voorraadhoudend en leveren dus razendsnel uit! Al sinds 2007 doet het personeel van Kabeltje.com haar uiterste best om alle kabels tegen een scherpe prijs en met de best mogelijke service bij jou thuis of op het werk af te leveren.

Grote voort 293 A

H.W. Bartels

Slecht.

Geen bestel bevestiging. Klantenservice kan niet helpen

Tony D

Eerste bestelling was dik in orde !

Ben dik te vreden....

INIT Circle BV

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Maak een echt werk van klantenservice!
Lage prijen

Luik Bierbuik

SterSterSterLege sterLege ster

Lage prijs

Christiaan Bouter

Overzichtelijke site, bestelprocedure makkelijk, volgende dag ontvangen.

nee
Snelheid.

Cableguy

Zeer tevreden

Prijs-kwaliteitsverhouding, service, aanbod

AL

Snel in huis, scherpe prijzen.

Ruim assortiment met scherpe prijzen
Geen....

Klein

Groot assortiment, goede prijzen en verzendkosten.

R.H.van Oort

Voor de eerste keer iets besteld, maar keurig