Super slecht service
Uw ervaring
betaald voor niks
betaald voor niks
Snelle telefonische support. Snelle per ommegaande gevraagde informatievoorziening; na niet direct herkent/bestaand adres.
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw product!
Kadasterdata klantencontact
Zeer snel en goed geholpen. Meneer was erg vriendelijk aan de telefoon en service was perfect.
Geachte mevrouw Wigger,
Bedankt voor uw zeer positieve review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Kadasterdata klantencontact
Niet vergeten kan worden dat wij volledig van U afhankelijk zijn voor kadastrale gegevens. Dat loopt doorgaans goed. Dus een pluim bij deze .
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve review.
Kadasterdata klantencontact
Heb het bedrijf ervaren als een fijne partner in het achterhalen van data met zeer vriendelijke telefonische hulp
Bravo
Geachte heer Schuijt,
Hartelijk bedankt voor uw zeer positieve review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
Kadasterdata klantencontact
Of het aan mij ligt weet ik niet, maar een perceel waar ik het adres niet van heb maar wel het kadastrale nummer, werkte toch niet goed. Even bellen (eerste keer nam niemand op...) en 2e keer...
Geachte heer Van Erp,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Vriendelijke groet,
Kadasterdata klantencontact
De gegevens welke in dit waarde rapport staan vermeld zijn van minimaal 6 jaar geleden. Totaal niet up to date. Gaat om 5 verschillende foutieve parameters welke door Kadasterdata zijn gebruikt om...
Zeer goed !
Vriendelijke medewerkers! Super geholpen na een foutje van mijzelf.
Geachte mevrouw van Gorkom,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden ben over onze klantenservice.
Kadasterdata klantencontact
kort voor sluitingstijd verzoek gedaan en direct de juiste akte geleverd, kan er dus vanavond nog aan werken en weet nu ook dat er nóg een akte is(deel en nummer bekend)
Geachte mevrouw Bajema,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review!