Eigendomsbewijs snel geleverd

Eigendomsbewijs snel geleverd

Geachte heer Tavenier,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
We proberen onze producten altijd zo snel mogelijk te leveren.
Vriendelijke groet,

Redelaar

Goede service

Uw ervaring

zeer vriendelijk en de juiste info toch verkregen

Geachte heer Redelaar,
Fijn om te lezen dat u zo positief bent over onze klantvriendelijkheid.
Hartelijk bedankt voor uw review.
Met vriendelijk groet,

Nans

Snelle afhandeling.

Uw ervaring

Duidelijk telefoongesprek en directe aktie.

Geachte mevrouw Nans,
Vriendelijk bedankt voor uw zeer positieve review.

Ontevreden klant

(Bewerkt)

Was niet wat ik dacht te mogen ontvangen.

Uw ervaring

Het geleverde product was niet naar wens. Ik vind het fijn dat het betaalde bedrag daarom teruggestort werd.

PR

Duur, commercieel en onvolledig

Uw ervaring

Bijzonder duur voor weinig, onze grond bleek uit meerdere percelen te bestaan (volgens hun hoort dat niet bij het adres.... bijzondere manier van redeneren want als je dit huis koopt zitten deze... Bijzonder duur voor weinig, onze grond bleek uit meerdere percelen te bestaan (volgens hun hoort dat niet bij het adres.... bijzondere manier van redeneren want als je dit huis koopt zitten deze percelen er gewoon bij uiteraard!). Om alle afmetingen te krijgen moesten we nog extra bijbetalen.. Had beter het kadaster kunnen laten komen dan deze commerciële website te gebruiken.

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Uiteraard vinden wij het enorm vervelend dat u andere verwachtingen heeft gehad van ons product, de kadastrale kaart met maatvoering. Ieder perceel heeft een eigen uniek kadastrale aanduiding, de levering van producten gaat ten alle tijden per adres of de kadastrale aanduiding.
Wij zeggen niet dat deze percelen niet bij uw adres horen, echter heeft u of eventueel de vorige eigenaar de percelen niet laten samenvoegen waardoor het wel verschillende kadastrale aanduidingen betreffen.
Het onderstaande wordt beschreven bij de productinformatie:
Is de Kadastrale kaart met maatvoering altijd leverbaar?
Ja, wij kunnen van ieder (grond)perceel de Kadastrale kaart met maten leveren. Standaard leveren wij het grondperceel waar de woning op gevestigd is met de geregistreerde bebouwing.
Wilt u de maten opvragen van meerdere percelen?
In Nederland hoort er bij één adres altijd één perceel. Op basis van een adres krijgt u dan ook de kaart van het bijbehorende perceel geleverd. Het kan zijn dat u ook eigenaar bent van een aangrenzend perceel en daar óók de maten van wil weten. Neemt u dan even contact op met support@kadasterdata.nl. Dan helpen we u graag verder.
Vervolgens hebben wij u een aanbieding gedaan voor de extra percelen, wij hebben deze kaart(en) aangeboden tegen een fikse korting.
Kadasterdata klantencontact.

Snelle afhandeling

zeer goed

Merv.Huizinga

Uw ervaring

Kon gelijk downloaden, heldere mail.

Studio EVS

Snel en efficient

Uw ervaring

De door mij aangevraagde info bleek nog te recent te zijn en daardoor nog niet zichtbaar in de opgevraagde gegevens. De medewerker aan de telefoon heeft direct binnen 1 minuut de gewenste gevens... De door mij aangevraagde info bleek nog te recent te zijn en daardoor nog niet zichtbaar in de opgevraagde gegevens. De medewerker aan de telefoon heeft direct binnen 1 minuut de gewenste gevens opgezocht en per mail vertrekt. Perfect!!