prive G.A.Ennes

Heel vriendelijk en hulpvaardig

Uw ervaring

ik ben dus ondanks een fout van mij zelf prima geholpen.

Vereniging van eigenaars Louis Couperusplaats 3-313

Snelle afhandeling

LosInvestigations

Ik werd niet vergeten

Uw ervaring

Ik moest even wachten op de downloadlink maar een paar dagen later kreeg ik de link. Ik was dus niet vergeten.

Robbies

Oplichters

Uw ervaring

Belachelijke prijzen. WOZ waarden zijn openbaar en GRATIS verkrijgbaar. Ik nomineer jullie voor het programma oplichters.

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
De WOZ-waarde die wij verstrekken is een eigen, modelmatige berekening. Met deze modelmatige WOZ-waarde kunt u vergelijken of de gemeente niet te hoog of eventueel te laag zit met de WOZ-waarde. Uiteraard begrijpen wij dat de WOZ-waarde van de gemeente kosteloos in te zien is. Echter (nogmaals) is de WOZ-waarde die wij verstrekken een eigen berekening.
Kadasterdata klantencontact

uitstekend

Jaap vergeer

Oplichters ten top

Uw ervaring

Per ongeluk iets verkeerd besteld en 15 euro moeten betalen. Hetzelfde is te koop op kadaster.nl voor nog geen 3 euro. Over oplichting gesproken....

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer Vergeer,
Uiteraard vinden wij het enorm jammer dat u een negatieve review over ons schrijft daar het product direct en conform uw aanvraag aan u geleverd is.
Het...
Geachte heer Vergeer,
Het koopsommenoverzicht van Kadasterdata is niet hetzelfde als het koopsommenoverzicht die andere partijen verstrekken. Het klopt dat de kosten € 14,95 bedragen voor het koopsommenoverzicht, deze prijs wordt dan ook vooraf duidelijk gecommuniceerd op onze website, dit is dan uiteraard ook duidelijk geen oplichting.
Kadasterdata klantencontact