Snel

Reactie Kaptijn juweliers online:

dank voor uw positieve reactie! :)

Philip

Ik kocht een horloge dat fors was afgeprijsd en werd heel vriendelijk geholpen toen ik voor het bestellen belde met een paar vragen. Bij het bestellen viel me op dat er heel veel betaalmethoden en... Ik kocht een horloge dat fors was afgeprijsd en werd heel vriendelijk geholpen toen ik voor het bestellen belde met een paar vragen. Bij het bestellen viel me op dat er heel veel betaalmethoden en verschillende verzendopties werden aangeboden, inclusief Pakje Gemak. Dat doet niet onder voor grote webwinkels, beter zelfs dan sommige. Toen ik het horloge ontving was het mooi ingepakt in cadeaupapier en er zat een gereedschapje bij om de stalen band in te korten. Al met al heb ik het het ervaren als het kopen bij een juwelier met uitstekende, persoonlijke service. Ik denk dat veel winkeliers (en webshops) een voorbeeld kunnen een voorbeeld kunnen nemen aan Kaptijn. Chapeau, ga zo door!

Vriendelijk en alle aandacht voor je aan de telefoon, veel betaalmethoden, goede verzendopties, snelle levering, steeds mailtjes om je op de hoogte te houden, levering compleet met gratis... Vriendelijk en alle aandacht voor je aan de telefoon, veel betaalmethoden, goede verzendopties, snelle levering, steeds mailtjes om je op de hoogte te houden, levering compleet met gratis gereedschapje voor het inkorten van horlogeband.

Reactie Kaptijn juweliers online:

Kijk!!! Daar worden we nou blij van zeg!! :) :) :) Bedankt!

Sander vd stouw

Super super fijne mensen je wordt behandeld als graag geziene gast of klant
Ik ga zekers weer een keer daar geen als ik iets speciaals wil hebben voor mijzelf of voor als cadeau Super super fijne mensen je wordt behandeld als graag geziene gast of klant
Vriendelijke groeten vanuit Rijssen

Zeer klantvriendelijk het voelt als dat je kind aan huis bent

Reactie Kaptijn juweliers online:

Wat een fijne reactie! U blij, dan wij óok blij! Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier van uw aankopen!!

Gerritjan

Heb nu 4 keer wat online gekocht werkt prima

Je word goed op de hoogte gehouden en alles wat op de website klopt dag na bestelling had ik alles binnen

Reactie Kaptijn juweliers online:

Bedankt voor uw fijne reactie. Veel plezier van uw aankopen. :)

Goede ervaring.

Snelle levering.
Goed bereikbaar via de telefoon.
Ik had een verkeerd bedeltje gekregen, het geld inclusief de verzendkosten van het terugsturen had ik snel teruggekregen.

Reactie Kaptijn juweliers online:

Voorraadstatus was inderdaad niet goed op het moment van uw bestelling. We proberen er bovenop te zitten dat het 100% klopt qua live voorraadstanden op onze site. (Ieder uur worden nl.... Voorraadstatus was inderdaad niet goed op het moment van uw bestelling. We proberen er bovenop te zitten dat het 100% klopt qua live voorraadstanden op onze site. (Ieder uur worden nl. voorraadstanden up to date gehouden) Helaas zit er een enkel keertje wel eens een foutje in.
Het door u gebruikte mailadres zou écht moeten kloppen. Er is een periode van een paar dagen geweest dat we wisselden van mailprogramma. Er is toen wat aangepast in de instellingen, maar dit moet allemaal weer verholpen zijn.
(Nog bedankt voor het doorgeven van de bewuste gebouncte mail)
Veel plezier nog van uw aankoop!

Reactie Kaptijn juweliers online:

Fijn dat u zich goed geholpen voelt! :)

Tom Maatjes

Prima srevice

heel mooi verpakt,zonder meerkosten

Reactie Kaptijn juweliers online:

Fijn! Dank voor uw positieve reactie! :)

Geweldig

Producten zijn goed beschreven en duidelijk

Reactie Kaptijn juweliers online:

Bedankt voor uw positieve reactie! Blij mee. :)

Snel verstuurd en in huis

Reactie Kaptijn juweliers online:

Hartelijk dank voor uw positieve review! :)

Paul Kuijn

Uitstekende ervaring en vriendelijk geholpen.

Overzichtelijke webside, snelle levering.

Reactie Kaptijn juweliers online:

Hoop dat u veel plezier hebt van uw aankopen! (en dat de koffie goed smaakte. ;) Bedankt voor uw reactie.