Barry van Leeuwen

Goede prijzen. Snel verstuurd

Gerrit Haverkamp

Zeer vriendelijke benadering en bereid om mee te denken voor een zo goed mogelijke oplossing.

I. van der Hoogte

Prima service, snelle levering

Peter De Bruin

Product mankeert niets aan ,alleen de bezorging niet, het product werd niet op de door ons aangegeven dag bezorgd, het werd een dag eerder bezorgd en laag voor oud vuil voor de deur .

Reactie Karsten Travelstore:

Beste meneer de Bruin,
Bedankt voor uw review.
Beste meneer de Bruin,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat de bezorgdienst het pakket als oud vuil voor de deur heeft gelegd. Helaas kunnen wij hier niks aan doen. U zou hiervoor een klacht moeten indienen bij de bezorgdienst. Jammer van de review hierover naar ons toe.
Dat de tas een dag te vroeg bezorgd is begrijp ik niet helemaal. U heeft de tas na 3 uur op 1 augustus besteld en de tas is de volgende dag bij ons het magazijn uitgegaan om vervolgens op 3 augustus bij u te worden bezorgd zoals de aangegeven richtlijnen van onze bezorg proces.
Wij hopen u desondanks uw ervaring graag nog een keer te zien. Online of in één van onze winkels.
Met Vriendelijke groet,
Maureen

Paul Verra

Zeer tevreden klant

J.J.A. Lettinga-Veldhuis

Snel contact, oplossingsgericht en vlotte uitvoering.

Peter Vader

Wat je mag verwachten

Bram Luttmer

De gekochte en betaalde tent bleek niet leverbaar

Kevin de Hoogh

Goed vriendelijk bedrijf