Van der Plas
- Sterke punten
- Zeker,houden je prima op de hoogte en denken met alles goed mee
- Verbeterpunten of tips
- .
- Afgenomen dienst
- Kattenren
Hele goede service!
Goede service en communicatie
Super blij met het eindresultaat. De medewerkers liepen wat uit en hebben vrijdag overgewerkt voor mij, dat word erg gewaardeerd. Vriendelijk & professioneel
Goed geholpen
Hele goede ervaring. Contact ging makkelijk. Afspraak werd keurig nagekomen en op de montagedag waren ze er op de afgesproken tijd.
Goed advies, vriendelijke mensen en de ren is keurig netjes geplaatst. Ik en mijn katten zijn er blij mee
Hoge kwaliteit onderdelen, snelle en vakkundige installatie
Heel ervaren mensen, prachtig resultaat.
Hele vriendelijke mensen. Ze leveren prachtig werk.
Alles was prima in orde
De communicatie was afentoe wat dubbel maar was voor mij niet zo'n probleem. Een prettig contact. Jammer dat het gaas niet schoon is want ik had het liever zwart gespoten. Jammer dat er niet wat meer ruimte is tussen de stoeptegels en de ren, als ik nu water wil wegvegen botst het tegen de dwarsbalk vande ren.
De kattenren ziet er mooi uit . De grasmat lig erin . Alleen zij hadden nog nooit gras gezien . Dat was even wennen.
Heel fijn geholpen, ook en vooral toen er problemen waren.
Vlotte service
Kattenren.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kattenren.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele goede service!
Goede service en communicatie
Goed geholpen
Hoge kwaliteit onderdelen, snelle en vakkundige installatie
Heel ervaren mensen, prachtig resultaat.
Hele vriendelijke mensen. Ze leveren prachtig werk.
Alles was prima in orde
Heel fijn geholpen, ook en vooral toen er problemen waren.
Vlotte service
Kattenren.com heeft de volgende resultaten bereikt: