Marinke Zeldenrust
- Nazorg
- 5
- Sterke punten
- Persoonlijk contact, erg prettig!
- Verbeterpunten of tips
- Geen.
Vlotte service
Prima ervaring.
Prachtig mooi materiaal
Ik ben tevreden. De plaatsing verliep vlot. Vriendelijke monteurs.
Zeer positief
Uitstekend
Goede service en een fijn contact, een prachtig product helemaal strak op maat gemaakt!
Fijn bedrijf, ook voor twijfelaars zoals wij.
Goed! Kan het niet anders zeggen
Perfect vriendelijk en altijd goede oplossing
Super
Zeer goed
We zijn in de showroom prima te woord gestaan door Ton en konden zien waar we naar op zoek waren. Offerte en afspraken verliepen vlot. Montage keurig en vakkundig door Niels en Wessel.
Kattenren.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kattenren.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlotte service
Prima ervaring.
Prachtig mooi materiaal
Ik ben tevreden. De plaatsing verliep vlot. Vriendelijke monteurs.
Zeer positief
Uitstekend
Fijn bedrijf, ook voor twijfelaars zoals wij.
Goed! Kan het niet anders zeggen
Perfect vriendelijk en altijd goede oplossing