Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Ida Duynmayer

Ik ben heel blij met dit bedrijf. En ik ben superblij met mijn kattenren.

Ze waren keurig op tijd.

Ik heb geen verbeterpunten.

Saskia van Gent

Prima, fijne service en hele goede kwaliteit! Afspraken worden precies nagekomen.

Kwaliteit en afspraken worden goed waargemaakt.

J Dorland

Op internet op zoek naar een kattenren , en als eerste kwam dit bedrijf te voorschijn . Onder de indruk van het assortiment de showroom bezocht en toen was ik helemaal om .
Zeer deskundig...
Zeer deskundig geholpen , en de levering was ook snel .
Wij raden dit bedrijf zeker aan

Deskundig advies , degelijk matriaal , zeer compleet aanbod en goede service.

van der Schaaff

Uitstekend

Vriendelijkheid en to the point

geen opmerkingen

S van der Vlist

Super blij met de Kattenren. Goede service en vriendelijk personeel.

Snel, accuraat

De levertijd is best lang (goed teken voor het bedrijf, ongunstig voor de klant?).

En een tip: Nadat de ren was verplaatst zag ik tot m'n schrik 2 van m'n katten àchter de ren lopen op de balustrade. Blijkt dat ze via het gootje onder de ren door waren ontsnapt ?? ik heb er maar snel wat stenen geplaatst. Dus tip...volgende keer even kijken of er geen kleine ontsnappingsmogelijkheid is. Ze zijn té slim.

R. Visser

Uitstekend

Luisteren goed en maken het zoals je wil

Niet.....

Gerrit Aenspeck

Goede ervaring

Duidelijke afspraken

Niet echt iets aan te merken

T. Van Limpt

Ik ben dolblij met mijn kattenhor en mijn katten ook. Ze zitten nu de hele dag buiten op het balkon.
Vriendelijke mensen, ze nemen alle tijd voor je om je wensen en mogelijkheden te bespreken.
Het hor is prachtig gemaakt van degelijk materiaal én rekening gehouden met de veiligheid en stabiliteit. Netjes geplaatst.
Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10 !!!

Vriendelijke mensen, degelijk materiaal, ze komen eerst zelf opmeten en met het maken is er rekening gehouden met de veiligheid (deurtje in het hor, mocht er eventueel brand uitbreken) Heel netjes... Vriendelijke mensen, degelijk materiaal, ze komen eerst zelf opmeten en met het maken is er rekening gehouden met de veiligheid (deurtje in het hor, mocht er eventueel brand uitbreken) Heel netjes en secuur én stevig gemaakt en geplaatst.

Vincent Cleppe

Top

Houden zich aan hun afspraken!

Esther Verweij

In 1 woord geweldig, absoluut een aanrader!

Klantvriendelijk, ervaren, meedenkend en adviserend.

Geen..