Nentjes Jan Kees

Superhandig om snel even een bus te huren. Perfect dat je alleen betaalt voor de tijd dat je daadwerkelijk gebruikmaakt

Bestelbus

Antwoord KAV2GO Bestelbus Verhuur

Dank voor uw mooie review! Toch even ter wille van de duidelijkheid. U betaalt de gereserveerde tijd en niet de gebruikte tijd. Het voordeel is dat u vanaf 1 uur met aanvullingen van een half uur kunt reserveren. Dus reserveer 1, 11/2, 2, 21/2, 3 uur enz. enz. Hemmie Kerklingh Algemeen directeur, KAV2GO BV 088 088 34 34

Erik

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bus was vies en helemaal lege tank. En het was erg duur voor korte periode. Process van ophalen met app werkt wel erg prettig

Bank

Antwoord KAV2GO Bestelbus Verhuur

Dank voor uw review. Met u is per mail al kortgesloten dat de bus gewisseld wordt. Voor het tanken hebben wij een 1/2 uur huur vergoed. Jammer dat u dit niet in uw review meeneemt.

Bosch Gerrit

SterSterSterSterLege ster

In de HORNBACH te Enschede (infopaal KAV) een bus gehuurd. Blijkt de bus bij de McDonalds te staan. Eerst met de auto naar de McDonalds gereden, om vervolgens de achtergelaten materialen bij HORNBACH op te halen. Ik had een bus verwacht die op de parkeerplaats van HORNBACH stond. Naderhand moest ik de bus weer achterlaten bij de McDonalds, omdat mijn auto daar stond. Verder een schone, goede bus.

Plaatmateriaal

Antwoord KAV2GO Bestelbus Verhuur

Gerrit, dank voor uw review. Waarschijnlijk is de bus op het parkeerterrein (24/7) van McDonalds beland door de sluitingstijden van Hornbach. De bus wordt weer naar zijn eigen plekkie gebracht. Hemmie Kerklingh, Algemeen directeur, KAV2GO.

Da Costa Guimaraes Emilio Joy

SterSterSterLege sterLege ster

Veel te duur, maar goede bus en en service. Alleen is 150 euro voor een redelijk kort ritje te veel.

Grote bus

Antwoord KAV2GO Bestelbus Verhuur

Beste Emilio, Ik dank u voor uw bericht. Nog enige verduidelijking over de prijs: 18:15 vanaf een 24/7 locatie vertrokken en later in de avond de bus terug geplaatst. Vanaf 1 uur huren, met verlengingen ven een half uur. De prijs is inclusief 21 % btw. U heeft geen eigen risico, ook bij eigen schuld schade betaalt u niets. Altijd inclusief brandstof, tankkaart in het dashboardkastje. Borg binnen een uur terug. Alle bussen hebben een trekhaak. Callcenter vanaf 7:00 - 24:00 ma - vr. 8:00 - 24:00 in het weekend Overigens is er op de website, kiosken bij IKEA, HORNBACH en op het mobieltje een in het oog springend calculatie scherm. De mogelijkheid om vooraf te weten wat het huren kost. Hemmie Kerklingh Algemeen directeur, KAV2GO 088 088 34 34

Ron de vrede

Zeer snel alles geregeld

huurauto

Scholten Hendrik

goed

bouwmaterialen

Mike van Riel

SterSterSterSterLege ster

Zeer positief ervaren en zeer eenvoudig. Van het aanmeldproces tot het daadwerkelijke gebruik en huren van een bestelauto. Zeer gebruiksvriendelijk!

Mercedes Benz bus gehuurd

Hassan Nian

SterSterSterSterLege ster

Behulpzaam en altijd telefonisch bereikbaar.

Verhuur van een bus

Dekker Danny

Super tevreden. Geen rompslomp, makkelijk via de app.

Aanrechtblad bij hornbach

J.Stojkovic

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Auto gereserveerd bij de HORNBACH vestiging. De reservering stappen plan via aanmeldzuil is duidelijk maar aan het einde van het reservering proces weet je niet hoe verder met de ophalen van de auto etc. Dus ben je toch verplicht te bellen. Verder is de prijs vrij hoog voor gebruik van de auto van 1,5 uur en 37 gereden kilometers (74€!!)

Huur van KAV2GO bestelbus

Antwoord KAV2GO Bestelbus Verhuur

Beste Jugo, Ik dank u voor uw bericht, ik betreur uw ervaring. Op de kiosken bij IKEA en HORNBACH kunt u klant worden (niet reserveren), het z.g.n. onboarding proces. Als dat klaar is kunt u 2 dingen doen, de KAV2GO app downloaden of het Call Center bellen. Onze medewerker heeft voor u de reservering gemaakt, de deuren van de auto op afstand geopend en de werking van de bus uitgelegd. Bij terugkomst vindt het omgekeerde proces plaats met assistentie van onze medewerker. Wat de prijs betreft, op onze website, app en op de kiosk kunt u precies op een (in het oog springend) calculatie scherm uitrekenen wat de rit kost. A.s. maandag wordt uw opmerking besproken en indien nodig de procedure aangepast. Nogmaals dank voor uw reactie, u kunt mij altijd bereiken via het Call Center. Hemmie Kerklingh Algemeen directeur 088 088 34 34 van 8:00 - 0:00 elke dag

Hugo en tessa

Bus die wij hadden gereserveerd was nog ik gebruik door iemand anders. Na een belletje met de klantenservice is onze reservering omgezet naar een andere bus op dezelfde locatie

Huur bus

Ruijters Dyon Petrus Maria

Eerst dacht ik wat een gedoe om mijn spullen thuis te krijgen maar uit eindelijk viel het reuze mee en ben ik heel enthousiast over het huren van de bus geworden!

Werkbanken met kast en lades

Rozema Lukas

SterSterSterLege sterLege ster

Was moeilijk en duurde lang om een account aan te maken bij de zuil in de bouwmarkt en dat je de auto mee krijgt

Huur busje

Antwoord KAV2GO Bestelbus Verhuur

Beste Lukas, Wij waarderen het dat u de tijd neemt om ons te beoordelen. Het K.Y.C. proces, Know Your Customer, duurt soms langer dan (ook voor ons) gewenst. Een ding is zeker, u hoeft gelukkig maar een keer klant te worden. De volgende ronde is het een ABC-tje. Download s.v.p. de KAV2GO app! Dank voor uw reactie. Hemmie Kerklingh Algemeen directeur Tel: 088 088 34 34

Abbas Hamid

Goudebrug

Van hornach tegels en plaatmaterialen

Costa Hibberd Philip

SterSterSterSterLege ster

Costs are not clear when booking. During the booking process no fees are shown. When asking at the desk at IKEA no information is available. The dedicated computer at ikea was out of order and the staff couldn't get it to work. The costs are only known after booking, and some costs come as a surprise only with the final receipt (registration fee?). Edit: following the response from Kav2Go I updated my review. The registration fee was reimbursed. When booking in the app you should ignore the [Reservation Price] of 0, but run the calculate button before hand (I would recommend the team to tweak the booking process to avoid confusion).

Vito

Antwoord KAV2GO Bestelbus Verhuur

Our development department will take care of the changes you recommend, thank you!

Geantwoord op

KAV2GO Bestelbus Verhuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

KAV2GO Bestelbus Verhuur heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juli 2024

KAV2GO Bestelbus Verhuur

De KAV2GO busjes staan verspreid door heel het land op plekken waar je vaak vervoer nodig hebt. Zo zijn onze busjes voor iedereen te huur bij IKEA, HORNBACH, PRAXIS en GAMMA. Dus ook te huur als u niet winkelt! En op steeds meer plekken in de steden openen wij onze 24/7 geopende KAV2GO Pick Up Points. Zo is er altijd een busje beschikbaar bij u in de buurt!

Klokkenbergweg 17

Mike van Riel

Mercedes Benz bus gehuurd

Hassan Nian

SterSterSterSterLege ster

Behulpzaam en altijd telefonisch bereikbaar.

Verhuur van een bus

Dekker Danny

Super tevreden. Geen rompslomp, makkelijk via de app.

Aanrechtblad bij hornbach

J.Stojkovic