Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

Quinta Ataliede - Business Hotel Reservations

We boeken Keizer Culinair altijd voor klanten van ons en alleen maar lof. Eten en service is gewoon top en de medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en reageren altijd snel!

service is super

meer nieuwe menu opties

Hier een kookworkshop gedaan - nu 1 les gehad in Amsterdam en de ander in DH. Beiden ontzettend gezellige locaties, en goede begeleiding. DH was denk ik een beetje onderbezet en daardoor ook iets... Hier een kookworkshop gedaan - nu 1 les gehad in Amsterdam en de ander in DH. Beiden ontzettend gezellige locaties, en goede begeleiding. DH was denk ik een beetje onderbezet en daardoor ook iets minder aandacht tijdens de les, alhoewel hier juist wel plenaire uitleg gegeven was over bepaalde technieken. Verschillende stijlen dus per locatie, maar genoten van beiden. Ik kijk al uit naar de volgende les!

x

Qua communicatie van te voren is er nog wel wat te winnen - een reminder of enthousiaste mail met de laatste details zou fijn zijn.

fam Groot

Leuke ervaring in het koken, ontspannen sfeer

Goede begeleiding, en tips over het koken. leuke locatie, lekker eten en drinken, kortom een leuke middag.

Recepten zijn geschreven voor een kok, een amateur is gewend de recepten stap voor stap te volgen, maar de begeleiding zorgt dat alles goed komt

Tandarts Eva

Met 9 man de kookworkshop Paris Bistro gedaan op locatie Keizersgracht. Perfecte ambiance, genoeg ruimte in de keuken en goed materiaal. Wij hadden het gevoel dat we alleen met onze eigen groep... Met 9 man de kookworkshop Paris Bistro gedaan op locatie Keizersgracht. Perfecte ambiance, genoeg ruimte in de keuken en goed materiaal. Wij hadden het gevoel dat we alleen met onze eigen groep waren. De begeleiding was niet op de voorgrond aanwezig, maar kwam precies op het juiste moment met de juiste aanwijzingen.

Vooraf ben ik wel erg vaak gebeld en gemaild over de reservering, toezeggingen en afspraken werden soms wel tot drie keer toe gecontroleerd. Het controleren van de gegevens nadat dit al per mail was... Vooraf ben ik wel erg vaak gebeld en gemaild over de reservering, toezeggingen en afspraken werden soms wel tot drie keer toe gecontroleerd. Het controleren van de gegevens nadat dit al per mail was verstuurd met scan van de bevestiging met handtekening, vond ik ronduit irritant. En als er dan niet wordt opgenomen, graag een bericht achterlaten op de voicemail of een email sturen en niet nog een keer bellen.

Britt/ILT

Met een hele grote groep collega's (36) een ontzettend leuke avond gehad. Liep qua tijd niet helemaal zoals gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. Enorme aanrader voor een gezellig... Met een hele grote groep collega's (36) een ontzettend leuke avond gehad. Liep qua tijd niet helemaal zoals gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. Enorme aanrader voor een gezellig middag/avond waarbij je actiever bezig bent dan alleen maar borrelen en eten.

Goede gerechten die bij groot publiek in de smaak vallen.

Misschien van te voren even aangeven dat vier uur tijd voor zo'n grote groep niet echt haalbaar is. Was nu helemaal prima, maar in de budgettering was het handig geweest dit te weten.

Beste Britt,
Wat leuk dat jullie zo een gezellige middag/avond hebben gehad! Bedankt voor de tip over het tijdschema, wij gaan kijken wat we hier aan kunnen doen!
Met vriendelijke...
Beste Britt,
Team Keizer Culinair

Prima, hele gezellige acond!

Lilian Ebeli

Erg leuke en gezellige avond gehad.

Het gaat allemaal erg soepel. Er is ruimte voor overleg en uitwisselen van tips. Gelukkig geen (te) strakke planning.

Vond de entree wat onduidelijk. We kwamen binnen in een gesloten hal en het was niet goed duidelijk dat we nog een deur verder moesten.

Beste klant,
Onwijs bedankt voor het plaatsen van de review, dit waarderen wij enorm.
Beste klant,
Onwijs bedankt voor het plaatsen van de review, dit waarderen wij enorm.
Fijn om te lezen dat het allemaal zo leuk is geweest en we hopen je dan ook nog een keer te zien bij Keizer Culinair!
-Team Keizer Culinair

Zeer leuk evenement gehad. Goed contact vooraf over de mogelijkheden een een zeer gezellig avond beleeft.
Wij komen zeker terug.

Mooie locatie met gezellige sfeer

Sommige zaken uit de voorbespreking waren niet geregeld

Beste relatie,
Allereerst bedankt voor het plaatsen van je review, dit helpt ons enorm. Altijd erg leuk om te lezen dat jullie een gezellige avond hebben gehad.
We zien jullie een volgende...
Beste relatie,
We zien jullie een volgende keer graag weer bij Keizer Culinair!

Zinpro Animal Nutrition

Met een internationaal team van collega's gekookt: zeer geslaagde activiteit, gezellig, relaxed, goede basis producten.
Lekker gegeten!
Minpuntje: het spel "wie is de chef" - dit hebben...
Lekker gegeten!
Minpuntje: het spel "wie is de chef" - dit hebben we niet helemaal kunnen uitwerken i.v.m. tijdgebrek, beter om dit niet aan te bevelen als de planning krap is.

Begeleiding en flexibiliteit.

Recepten: aantal personen waarvoor receptuur bedoeld is vermelden.

Beste Annette,
Wat leuk om te lezen dat jullie internationale gezelschap het zo leuk heeft gehad! :)
Beste Annette,
Bedankt voor je feedback en voor wat betreft de receptuur; de hoeveelheid personen staat voorin het boekje (6 personen).
We hopen jullie snel weer een keer te zien!

Nynke

Leuke en gezellige avond gehad. Nieuwe dingen geleerd als ei pocheren en groot stuk bavette precies goed bakken!

De informele sfeer was heel prettig. Leuke avond gehad met m'n lief! Ik had hem de workshop als verjaardagskado gegeven.

Beste relatie,
Altijd leuk om te lezen dat het een leerzame en gezellige workshop voor je was!
We hopen je een volgende keer weer te zien bij ons! :)