Henriëtte Blaauw-Kiewiet

Johan Luinge

Heel goed

Anita del Monte Lyon-Hendriks

Mooie kwaliteit en prima verzorgd ontvangen. En....30%korting maakt t erg aantrekkelijk

Carla Wink

Ervaring met kekke jurkjes qua levering is prima, helaas zijn de foto's niet zoals het gekregen jurkje, dat was jammer. geld van retour is nog niet terug

Reactie Kekke Jurkjes:

Beste Carla,
Beste Carla,
Wat jammer dat je een ander beeld van het jurkje had. De product- en detailfoto's van Tante Betsy komen erg goed overeen met de jurk in werkelijkheid, maar het is altijd lastig om in te schatten hoe iets zal staan. Dat kan natuurlijk tegenvallen. De foto's van Tante Betsy met model heb ik bewust niet gebruikt omdat de kleur op die foto's veel lichter en feller is dan de jurk in het echt.
Het geld wordt in de regel op de dag van ontvangst van de retour, of in het uiterste geval een dag later, teruggestort. Helaas heb ik het jurkje dat jij had gekocht nog niet retour ontvangen. Ik heb je daarover een mailbericht gestuurd. Zodra je retour weer hier is, krijg je het geld direct terug op je rekening.
Groetjes,
Jacobine

Ellen Kempen

Goede service. Vooral het kaartje erbij vond ik erg leuk.

Andrea Verdoold

Snelle en nette levering.
Prettig dat de maten in cm zo goed beschreven zijn om de juiste maat te kiezen!

Geerte Courtens

Heel prettig!

Lia Verhaar

De eerste keer iets bij Kekke Jurkjes besteld....zeer goede service, snelle reactie bij het ruilen en goede afwikkeling!

Carla van Dijk

Prima service heb via de website een vraag gesteld over een vestje maar daar helaas geen antwoord op gekregen

Reactie Kekke Jurkjes:

Hi Carla,
Dank voor je beoordeling!
Hi Carla,
Dank voor je beoordeling!
Ik probeer alle vragen altijd z.s.m. te beantwoorden, maar jouw vraag heb ik niet ontvangen en kan ik nergens terugvinden. Misschien kun je me een mailtje sturen? (info@kekkejurkjes.nl) Dan kan ik je vraag wellicht alsnog beantwoorden.
Groetjes,
Jacobine