Het is goed bevallen, duidelijke website en tevreden met mijn aankopen. Mooie manier waarop de kleren verstuurd worden, daar word je als ontvanger blij van
Miranda
Leuke jurkjes! Prima pasvorm! Goede en persoonlijke service. Zeer goede ervaring! Bedankt Jacobine!
Test
Superleuk winkeltje met een selectie eco merken. Ik ben langs geweest en toen een jurkje aangereikt gekregen wat ik nooit had gepakt, maar dat echt fantastisch staat en ook nog duurzaam is. Ben heel...Superleuk winkeltje met een selectie eco merken. Ik ben langs geweest en toen een jurkje aangereikt gekregen wat ik nooit had gepakt, maar dat echt fantastisch staat en ook nog duurzaam is. Ben heel tevreden
Corina
Wat een geweldige en snelle service, vriendelijk en persoonlijk contact na vraag over ruiling.
Snelle levering, product voldoet aan de beschrijving, zeer klantvriendelijk.
Quick delivery, great quality.
Christianne
Heel gezellig bezoek gebracht aan je gezellige plekje in Boelenslaan. Super aankopen gedaan. Draag het roestbruine vest heel veel en de jurkjes zijn super. Tot een volgende keer.