Monique Dassen

Professioneel en toch persoonlijk

Zeer goede ervaring. Ik heb naar aanleiding van een eventuele bestelling een mail gestuurd met een vraag. Daarop werd ik gebeld en heb uitleg gekregen. De bestelling is snel en goed afgeleverd. Ik... Zeer goede ervaring. Ik heb naar aanleiding van een eventuele bestelling een mail gestuurd met een vraag. Daarop werd ik gebeld en heb uitleg gekregen. De bestelling is snel en goed afgeleverd. Ik ben bij met mijn le pep jurk.

Helen Hoogkamer

De kwaliteit van de jurkjes en vestjes is erg hoog. Mooie fijne stoffen die erg mooi vallen en mooi blijven tijdens het dragen en na het wassen.

Het is een fijne, relaxte omgeving...

Het is een fijne, relaxte omgeving waarin je rustig de kleding kunt passen en feedback krijgt van eigenaresse Jacobine
zodat je met een voldaan gevoel de deur uitstapt

Prima.Snel geleverd en prima kwaliteit. Met nog een persoonlijk gericht kaartje.

Colinda de Boer

Snelle persoonlijke service! Leuke jurkjes!
Met een handgeschreven visitekaartje! Dat onthou je! Superleuk.

Doet precies wat ze beloofd!

Leuk, goed, snel!

Carola Rosema

Prima ervaring. Leuk contact, heel correct. Ga binnenkort eens “live” alles bewonderen. Veel keus op de site en top kwaliteit.

Goede en snelle levering