9.3 /10

checkbox100% beveelt Keltischzeezout.com aan!

Cor

Perfecte afhandeling, al jaren een topper

Tia

Snel geleverd! En smaakt heerlijk Dank jullie wel! Tia

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste Tia, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met ons zout en hoop ik tot een volgende keer. Mvg Pascal Pichon Breizh import

Arthur

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met ons zout en hoop ik tot een volgende keer. Mvg Pascal Pichon Breizh import

C. Ras.

SterSterSterLege sterLege ster

goed

?

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met ons zout. Mvg Pascal Pichon Breizh import

Rogier van de Pol

Tjerk

Paul

Goed.

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en dank voor de tips. Reclame maken is inderdaad een van ons prioriteit maar helaas hebben we hier een relative kleine budget! In ieder geval, veel plezier met ons zout en hoop ik tot een volgende keer . Mvg Pascal Pichon Breizh import

Marielle Meijers

Heerlijk zout en goede en vriendelijke service

Marcel

altijd prettiggeen

Paul en Ria Horst

Prima product, gebruiken dit al jarenlang sinds we bewuster met gezonde voding bezig zijn, erg blij mee. Goede bereikbaarheid van het bedrijf, goede snelle levering.

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons bedrijf en service. Veel plezier met ons zout. Mvg Pascal Pichon Breizh import

Koos Gasman

snelle levering

goed product en snelle levering

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en veel plezier met ons zout. Mvg Pascal Pichon Breizh import

Zeer goed, snelle levering en goede kwaliteit producten

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ja de minimaal bestelling is soms lastig maar meer betalen voor de verzendkosten dan voor het zout lijkt me ook niet echt de beste oplossing te zijn. Mvg Pascal Pichon Breizh import

John van Iperen

SterSterSterSterLege ster

Positieve ervaringen.

Antwoord Keltischzeezout.com

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en goed om te lezen dat u ook bij ons service tevreden bent. Veel plezier met ons zout. Mvg Pascal Pichon Breizh import

Arnold

Oké, gewwon goed

Keltischzeezout.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Keltischzeezout.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2014

Keltischzeezout.com

Breizh Import is een klein familiebedrijf, dat opgericht is in 2004. ‘Breizh’ verwijst naar het Bretonse woord voor Bretagne, de Franse provincie waarin de zoutstreek Guérande zich bevindt. Pascal Pichon, de eigenaar van Breizh Import, komt oorspronkelijk uit het plaatsje Batz-sur-Mer in de buurt van Guérande. Hij is getrouwd met een Nederlandse vrouw en neergestreken in Zwolle, de thuisbasis van Breizh Import. Pascal importeert het zout van zijn broer, Patrick Pichon, een kleinschalige zoutw

Ulgerkamp 29

8014 GE Zwolle