Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Kennis en professionaliteit
19377 reviews

Foghahazadeh

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Professioneel en vriendelijk en hij was op tijd

Ervoor zorgen dat de klant kan zien wat het onderhoud van de cv ketel inhoudt

Dat de monteur er verstand van had
Wel omdat het een prima service was zover ik weet

Geen tips

Ook al is de installatie niet door Kemkens gedaan, toch kun je een onderhoudscontract afsluiten tegen een redelijke prijs.
Snel reageren en vriendelijkheid personeel

DWJ Heuckeroth

Doorgaan zo

Voorlichting en informatie omtrent het onderhoud
Vriendelijke en behulpzame monteur die netjes werkt en uitleg geeft

Marcel Kerssen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Zorg voor een betere telefonische bereikbaarheid (bij de 2e keer bellen 15 wachtende voor mij, de 3e keer meer dan 17).

2e afspraak was de monteur op tijd
1e afspraak is op de geplande dag geannuleerd. Voor de nieuwe afspraak inplannen heb ik bijna 45 minuten in de wacht gestaan. De afspraak zou verschoven worden naar de zomer. Ik gaf aan dat ik daar van stond te kijken, kon het opeens in februari. Om ruimte te maken heb ik de monteur geholpen met het verplaatsen van de droger en WM, de monteur heeft niet meegeholpen met het terugplaatsen.

Antwoord Kemkens Service en Onderhoud

Goedemiddag, Vervelend te horen dat de eerste afspraak is afgezegd. Dit kan wel eens voorkomen door extreme drukte of ziekte van monteurs. Door deze drukte is de wachtrij inderdaad langer dan normaal maar we doen ons best iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. Ook heb je de mogelijkheid om een terugbelverzoek in te dienen, je behoudt dan je plaats in de wachtrij en je wordt door ons teruggebeld. Wanneer er apparaten of andere spullen voor de ketel staan mag onze monteur dit niet verplaatsen. Het terugzetten valt hier dus ook onder. Dit staat ook vast in de algemene voorwaarden dat er ruimte moet zijn waardoor de monteur bij de ketel kan voor onderhoud of storingen. Heb je nog vragen mag je ons natuurlijk altijd bellen op 088-5050330 of mailen naar klantenservice@kemkens.nl Groet Lenny namens Kemkens BV

Heel vriendelijk en makkelijk contact met de monteur, soepel en snel geregeld
Heel er vriendelijk en makkelijk in de omgang

SterSterSterSterLege ster

Beetje flauw om bij elke onderhoudsbeurt nu extra materialen standaard te laten betalen. Die zijn al dik betaald binnen het contract.

Alles prima
Zie hierboven

Adje

nvt

aardige monteur

Antwoord Kemkens Service en Onderhoud

Wat leuk om deze reactie te lezen, Adje. Dank je wel voor deze positieve beoordeling en de mooie woorden voor onze monteur.Wij zullen er voor zorgen dat je in de toekomst net zo tevreden zult blijven. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterSterLege sterLege ster

het gaat allemaal wat afstandelijk

redelijk professioneel

Antwoord Kemkens Service en Onderhoud

Beste mijnheer/mevrouw, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Mooi om te zien dat u over het algemeen tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Keurige monteur met veel kennis

SterSterSterHalve sterLege ster

Tot nu niets.

Monteur heeft kennis van zaken. Had nog wat vragen geen probleem. Een prijsvriendelijk abonnement. Kortom tot nu toe goed.
Aardige monteur.

Antwoord Kemkens Service en Onderhoud

Goedemiddag mijnheer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het bezoek van onze monteur en dat u uw vragen aan hem kon stellen. Met vriendelijke groet, Monique Kemkens BV

Geantwoord op

Kemkens Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • check19377 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2015

Kemkens Service en Onderhoud

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u een CV-ketel huurt bij Kemkens hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Daarnaast bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw CV-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen. U huurt al een CV-ketel vanaf 24 euro per maand!

Merwedestraat 58

5347 KW Oss