32051 beoordelingen

32051 Reviews

Chan

Al 2 keer lekkage veroorzaakt na periodiek onderhoud.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw Chan,
Allereerst onze welgemeende excuses, ik begrijp dat u niet geheel tevreden bent over de gesprekken die met onze collega's hebben plaatsgevonden.
Volgens onze...
Beste mijnheer/mevrouw Chan,
Volgens onze gegevens is er nu inmiddels contact geweest met de service coördinator voor de afhandeling van de schade en wij hopen dat dit gesprek voor u wel als positief wordt ervaren.
Kemkens BV

Snelle reactie aan de telefoon en de monteur was een paar uur later bij ons thuis (ondanks dat het zaterdag was)

Vlotte en adequate service. duidelijke communicatie

Snelle service- houden zich aan afspraken - correcte, vriendelijke monteurs.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We gaan ervoor zorgen dat u de komende jaren net zo tevreden zult zijn.
Kemkens BV

Een mogelijkheid dat de monteur een half uurtje van tevoren aangeeft dat hij komt. Nu ben ik 5 uur gebonden om beschikbaar te zijn.

Monteur erg bedreven en gemotiveerd. Hij heeft direct wat verbeteringen doorgevoerd en voorgesteld.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur analyseerde mijn opstelling en kon mijn vragen / zorgen goed beantwoorden.

Wat viel u in positieve zin op?

vooraf bestuderen geschiedenis van de machine

Ga zo door.

De kennis en kunde van de monteur en het nakomen van de afspraak op genoemd tijdstip.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur die rustig zijn werk uitstekend uitvoerde

Deze kwaliteit blijven behouden

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteur en duidelijke uitleg